loading

POP GOES PUNK MET BOUNDS OF MODESTY, THE POSITIVES + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 9.50
Datum
VR 16 FEB 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Pop Goes Punk met Bounds Of Modesty, The Positives, Altitude en Jason Waterfalls op vrijdag 16 februari! De hits van de afgelopen decennia worden in een energiek punkjasje gestoken. Van Ed Sheeran en Michael Jackson tot Taylor Swift, The Killers en The Chainsmokers en natuurlijk hier en daar wat eigen werk van de vier bands.

Bounds of Modesty

Bounds Of Modesty is een poppunkband uit het hart van Amsterdam. Met een geluid wat doet denken aan de moderne en klassieke poppunkgiganten als Blink-182 en The Wonder Years. Het viertal is sinds 2010 actief met nationale tours, het uitbrengen van korte films en albums en ze hebben de soundtrack geschreven voor de Nederlandse speelfilm ‘Dromers’ (met nummers geproduced door Robin van Loenen van Destine). Dit jaar touren de jongens met tracks van het nieuwe full-length album, geproduceerd door Tim van Doorn (Big Dog Recordings) en Bjørgen van Essen (Only Seven Left). Bounds Of Modesty’s kern staat voor familie, levenskeuzes en verlies.

Jason Waterfalls

Zo catchy als het nummer van TLC waar de Utrechtse band zijn naam aan ontleent, is ook de nummers van deze band. Energieke poprockers met 80’s synths, doordachte harmonieën harmonieën en catchy hooks geven Jason Waterfalls een krachtige sound, die nog het best vergeleken kan worden met Britse acts als DON BROCO en You Me At Six.

The Positives

Jong, fris en onbezonnen! Na hun start begin 2016, schrijven de jongens van The Positives nieuw materiaal en hebben ze hun eerste EP opgenomen. Hun geluid kan worden omschreven als een combinatie van poppunk en indierock.

ALTITUDE

Altitude combineert pop, rock en funk met de weergaloze, dansbare energie van jonge honden. Klassiekers is een gloednieuw jasje!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event