loading

POWERSOLO

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 11.50
Datum
DO 7 NOV 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Genre
Blues
Punk
Rock
Tickets kopen

Op 7 november brengt de Deense band PowerSolo garagepunk naar Vlaardingen! Met als frontman een magere gozer genaamd Kim Kix, die wellicht de mooiste potloodsnor van Denemarken bezit en met de band een eclectische mix van blues, punk en garage maakt. De mannen zijn sinds 2004 vrijwel permanent op tour en hebben inmiddels ruim 1200 (!) gigs achter de rug!

PowerSolo heeft vorig jaar hun album ‘Bo-Peep’ uitgebracht en ze zijn daarmee veel aan het optreden.  De groep krijgt veel respect in de internationale rock-‘n-roll scene, waar woorden als ‘cult’ en ‘legendarisch’ vaak in een adem met de band genoemd worden.  De heren hebben bijvoorbeeld samengewerkt met de Chicago Fortune Records, Motown en Norton Records legende Andre ‘Mr Rhythm’ Williams. Tevens was PowerSolo de backing band voor Jon Spencer (Heavy Trash, The Jon Spencer Blues Explosion) en op die manier heeft de formatie vele harten veroverd.

De songs van het drietal variëren van garage bangers als ‘Sasquatch’ tot de Peter Gunn mania van ‘Boom Badda Do Ba Dabba’. PowerSolo was vorig jaar al op wereldtour na de release van hun album ‘Bo-Peep’. Zo was het concert in Tunesie een groot succes. De videoclip van het nummer Ana Bhehak (I Love You) is opgenomen in de straten van Tunesie. In de clip spelen tal van inwoners en bekende Tunesische acteurs, zo is de authentieke vibe perfect weergegeven. Dit jaar gaat de PowerSolo-tour de rest van de wereld over en wordt naast Europa ook Amerika en Groot Brittannië aangedaan.

SUPPORT: THE COPS

De support van Powersolo is bekend: The Cops! Het motto van het surf trio is ‘To Protect and to Surf’, en dat ze dat kunnen bewijzen ze met de eerste EP ‘Crime Wave’.

Informatie

Voorverkoop
€ 9.50
Deur
€ 11.50
Datum
DO 7 NOV 2019
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
01:00
Genre
Blues
Punk
Rock
Tickets kopen

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event