loading

PRESSURE COOKER – VORM EEN BAND IN ÉÉN DAG

VORM IN 1 DAG EEN BAND, SCHRIJF EEN NUMMER ÉN TREED OP!

Informatie Collapse

Datum
ZA 17 JUN 2023
Open
08:00
Start
08:00
Genre
Workshops & Clinics


Altijd al in een band willen spelen, hou je wel van een uitdaging en ben je niet bang voor wat druk op de ketel? Op 17 juni organiseert De Kroepoekfabriek Pressure Cooker, de gelegenheid voor muzikanten om in één dag een band te vormen, een nummer te schrijven, én deze uit te voeren.

We laten je daarin natuurlijk niet zwemmen. Wij zorgen voor coaches die je op gang kunnen helpen, bijvoorbeeld met band coaching of songwriting. Maar uiteindelijk zal er een nummer opgevoerd moeten worden, of het nu af is of niet…

Een band vormen doe je op de dag zelf, door middel van speeddaten. Daarna zullen wij, met jouw voorkeuren in acht genomen, de bands samenstellen.

Wat we daarvoor van jou vragen is een aantal jaar ervaring (minimaal 2), met een mate van beheersing van je instrument die je in staat stelt mee te schrijven aan een nummer.

Omdat we niet kunnen voorspellen hoeveel aanmeldingen er per instrument zullen binnenkomen, kunnen we helaas niet voor elke aanmelding een plek garanderen. Melden zich bijvoorbeeld 20 gitaristen aan, en maar 5 drummers, zullen we dus helaas een aantal gitaristen moeten teleurstellen. Laat dat je niet tegenhouden om je toch aan te melden, wij zullen de selectie zo eerlijk en zorgvuldig mogelijk laten verlopen. En weet dat ook de minder ‘gangbare’ instrumenten welkom zijn!

Via het formulier hieronder kun je je aanmelden. Het formulier sluit op 1 juni, daarna is aanmelden niet meer mogelijk.

Deelname kost €25,-, wat je pas hoeft af te rekenen als je gegarandeerd een plek hebt. De link om het bedrag te voldoen ontvang je tegelijk met het bericht dat je bent geselecteerd.
Natuurlijk zijn lunch en diner inbegrepen!

 

Inschrijven Pressure Cooker

Schrijf je hier in voor Pressure Cooker
Naam(Vereist)
Let op! De minimumleeftijd is 16 jaar.
Woonplaats(Vereist)
Bespeel je meerdere instrumenten? Dan vul je hier het instrument in waarmee je in een band zou willen spelen.
Hoeveel ervaring heb je met het instrument wat je bespeelt?(Vereist)
Let op! Het gaat hier om het aantal jaar dat je het instrument beheerst. Reken je lesjaren niet mee.
Bij het vormen van de bands houden we rekening met ieders voorkeur, maar als jij het juist leuk vind om buiten je genre om ingedeeld te worden kan je dat hier invullen.
Kan of wil je dit niet delen? Geen probleem, dit is niet verplicht!
Denk hier aan bijvoorbeeld een(voedsel)allergie
Bevestig dat je de hele dag beschikbaar bent(Vereist)
Let op! Als je niet de hele dag kunt dan kan je helaas niet deelnemen. Over vijf minuten eerder of later doen we natuurlijk niet moeilijk!
ROCK 'N RAMPS NEXT TOP BAND
Vorige event
GRAFTAK ALBUMRELEASE
Volgende event