loading

CENOBITES + THE RUSTY ROBOTS + GARBAGE BAGS | PSYCHOTIC BREAKDOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.50
Deur
€ 13.50
Datum
ZA 1 SEP 2018
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Tijdens Psychotic Breakdown vind je in De KF vetkuiven, bakkebaarden, gitaren en contrabassen. Op zaterdag 1 september is er ruim baan voor rockabilly, surf en psychobilly met Cenobites, The Rusty Robots en The Garbage Bags.

CENOBITES

Deze Rotterdamse formatie stuitert al sinds 1994 de wereld over, langs festivals en feestjes. Ze hebben opgetreden in Jakarta, Bercalona en L.A. Inmiddels staan er al vijf albums op het cv en wordt er gewerkt aan nummer zes. De band maakt pure psychobilly: rockabilly met ferme invloeden uit de punk. Een brutaal geluid om de trommelvliezen te strelen. Of scheuren. Het is maar net waar je op uit bent.

 

The Rusty Robots

Dit trio gaat voor een iets breder geluid, al laat het zich nog steeds typeren als psychobilly. De Robots trekken namelijk de trucendoos open en stoppen er wat surf, neo-rockabilly en zelfs wat new wave invloeden in. De formatie is Duits en komt uit Goslar. Sinds het ontstaan in 2010 zijn er twee full-lengthalbums uitgebracht een oldskool 7″-single. Hun muziek bracht ze al naar landen als Spanje, België, Engeland en Frankrijk.

The Garbage Bags

Vuil van de bovenste plank. Vuig als geen ander brengt deze groep je smerige rock’ n roll, vermengd met punk, garage en beat. Het is de jongste band op de line-up: ze bestaan sinds april 2017. Samengekomen vanwege hun fascinatie voor de net genoemde muziekstijlen, besloten ze flink te gaan repeteren. Na zes maanden maakten ze debuut op het Duketown Rebel Festival 2017. Inspiratie komt van bands als The Monsters, Escalators, Sting-Rays en The Milkshakes.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event