loading

PSYCHOTIC BREAKDOWN: THE GRISWALDS + MEER

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.00
Datum
ZA 13 APR 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Jawel, we doen het nog gewoon een keertje dunnetjes over, zet je flattop weer overeind en maak je klaar voor wederom een avond vol springende gitaarsnaren, denderende contrabassen en snoeiharde snares. deze keer hebben we een Psychotic Breakdown op zaterdag 13 april. 

ADIOS PANTALONES

Ga uit je stekker met de liefdesbaby van psychobilly en gar(b)age, deze drie heren uit België weten wel wat een feestje is. Dus: op naar de whiskeybar met je broek op je enkels.

THE GRISWALDS

Trek je feestelijke opblaasflamingo uit de kast. Hij komt toch nog van pas namelijk, want The Griswalds zetten sinds de jaren ’80 alle gekheid op een stokje. Elk optreden is een feest met nummers over prostituees, liefdesaffaires en een huurmoordenaar. Verzin het, en het komt voorbij.

THE MAGNETIX

The Magnetix komen in hun Lada gescheurd uit Rusland. Helemaal naar het kleine, vertrouwde Vlaardingen. De Magnetix zijn (pas) sinds 2011 bezig en hebben hun strepen verdiend binnen de scene. Old school psychobilly zoals het hoort: retestrakke drums, dikke bas en een lekker gitaartje om het af te maken. Dit is hun enige show in ons kikkerlandje dit jaar. Een band die niet onderdoet voor de grote namen. Niet te missen.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event