loading

PUNKROCK NIEUWJAARSRECEPTIE: CALL IT OFF + GINO’S EYEBALL + DRUNKEN DOLLY

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 8.00
Datum
VR 15 JAN 2016
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Dat echte punkrock nog lang niet verdwenen is komen Call It OffGino’s Eyeball en Drunken Dolly op 15 januari bewijzen. Dit wordt een echte punkrock avond in De KF die je niet snel zult vergeten! Een beter begin van het nieuwe punkrock jaar kunnen wij ons in ieder geval niet voorstellen. Happy new year, 2016 kom maar op! 

CALL IT OFF
De meeste bands roepen dat zij niet ‘in een hokje te plaatsen’ zijn en dat ze dit dan ook niet willen. Zo niet Call it Off. Dit heerschap uit Eindhoven is er duidelijk over, de inspiratie wordt vooral geleend van bands als Alkaline Trio, Green Day en  Blink-182. Niet lullen maar poetsen, niet zo moeilijk doen, zo blijft er meer energie over om te spelen, spelen, spelen! Want dat kunnen ze. Zet je schrap, want de energieke live show van Call it Off kan je nog wel eens wat kleerscheuren gaan bezorgen. 
_Gu3Ng8qBfxIr_pdw-w2QPjlsIZocHzMnBoCm6lX8Eg

GINO’S EYEBALL
Deze band uit België werd in 1999 opgericht door Tom, Geoff en David, wie elkaar van school kenden. Na een paar repetities werd duidelijk dat de band poppy punkrock zou gaan spelen. De band liet zich inspireren door Green Day, Blink 182, Millencolin, MxPx en Diesel Boy. In 2003 verliet David de band en Jan nam zijn plek in. De rest is, zoals de band zelf zegt, geschiedenis.
Nadat de band hun eerste demo uitbracht in 2002 begon het avontuur pas echt. De band heeft een tour door heel Europa gehad en de heren stonden o.a. op Groezrock 2009, shows met The Lawrence Arms en The Queers. Gino’s Eyeball heeft zichzelf duidelijk al bewezen. De heren werken momenteel aan hun tweede album. In de tussentijd spelen ze heel België en Nederland plat!
Gino's Eyeball

 

DRUNKEN DOLLY
Muziek, gezelligheid en alcohol. De drie kernbegrippen die gekoppeld kunnen worden aan de band Drunken Dolly. Met hun snelle punk met folk invloeden weten ze van elke vloer een met bier bedekte dansvloer te maken. Dus trek die regenlaarzen maar uit de kast, haal een biertje bij de bar en brul mee. It’s raining beer, so grab a pint and sing along! It’s raining beer, so let’s party on!

Drunken Dolly is ontstaan in 2004 toen een groep vrienden bij elkaar kwam om muziek te maken geïnspireerd door Dropkick Murphy’s en Flogging Molly. De band met leden van o.a. The Apers en The Bat Bites, besloot om direct aan eigen materiaal te werken en hierdoor hebben ze door de jaren heen een eigenwijze mix van punk en folk weten te combineren. Op de nieuwe ep Drunken Dolly and the Drunken Man’s curse hoor je duidelijk de rauwe sound van Rancid en NoFX, terwijl The Pogues en Dubliners voorzichtig om het hoekje komen kijken. Daarop weten ze nog een laag van harmonieuze zangpartijen te leggen ala The Beach Boys en daar is de Drunken Dolly sound.
In 2015 was Drunken Dolly de feestband van Popronde Nederland. Groot podia, kelders of in een hoekje van een kroeg, het maakt niets uit. Nergens kan het publiek stil blijven staan en dit lieten ze ook op het eindfeest in de Q-Factory in Amsterdam weer zien. Een show van Drunken Dolly zit altijd vol energie en een goed feest kan niet gek genoeg!
Drunken Dolly

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event