loading

PUNKROCK NIEUWJAARSRECEPTIE: NOT AVAILABLE + YOU NERVOUS?

Punkrock uit Duitsland en België

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
€ 15.00
Datum
ZA 14 JAN 2023
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
00:00
Genre
Punkrock
Tickets kopen

Zaterdag 14 januari vieren we het nieuwe jaar met de Duitse punkrockhelden van Not Available en onze zuiderburen van You Nervous?. Not Available is geen onbekende in punkrockland, maar hoe vaak komen zij nou naar Nederland?! Niet vaak. Op de vraag wanneer ze voor het laatst in Nederland hebben gespeeld hadden ze zelf ook geen antwoord. Conclusie: te lang geleden! Het is ook voorlopig de enige NL show die ze doen. Op 14 januari is je kans, dan krijg je er in You Nervous? een Vlaams voorgerecht bij!

NOT AVAILABLE

Not Available uit Duitsland, opgericht in 1992, begon met covers van Nirvana, Metallica en Bad Religion. Kortom: de gebruikelijke dingen. Gelukkig zijn ze snel eigen nummers en album gaan schrijven, en wel in de punkrock. Met hun eigen werk hebben ze over de hele wereld getourd. Van Indonesië tot Zuid-Afrika, van Canada tot Brazilië. Alles hebben ze gezien. Ze hebben podia gedeeld met onder andere NOFX, Lagwagon, Toy Dolls, Ignite, No Use For A Name, Mad Caddies, Satanic Surfers, Undeclinable, Bush en The Real McKenzies. Not Available zal voorlopig nog niet rusten, ook niet op hun oude dag.

YOU NERVOUS?

Goede vraag. Om nou nerveus te worden van deze show is wat overdreven, maar we hebben er wel zin in! Met hun snelle melodische punkrock komen zij de boel deze avond opwarmen.

You Nervous? is een Belgische punkband uit Gent die is opgericht in 2013. De band heeft tot nu toe twee studioalbums uitgebracht. Eerder speelden ze op onder andere Groezrock en Punkrock Holiday. Ze spelen melodische skatepunk, dat flink wordt beïnvloed door het geluid van de Amerikaanse platenlabels Fat Wreck Chords en Epitaph Records. Grote invloeden zijn onder andere Blink 182, Green Day, Millencolin, Lagwagon, The Offspring en Bad Religion.

Line-up

Collapse
Not Available
Not Available

Not Available uit Duitsland, opgericht in 1992, maakt melodische punkrock met ska invloeden. Ze hebben podia gedeeld met onder andere NOFX, Lagwagon, Toy Dolls, Ignite, No Use For A Name, Mad Caddies, Satanic Surfers, Undeclinable, Bush en The Real McKenzies. Not Available zal voorlopig nog niet rusten, ook niet op hun oude dag.

Collapse
You Nervous?
You Nervous?

You Nervous? is een Belgische punkband afkomstig uit Gent die is opgericht in 2013. De band heeft tot op heden twee studioalbums uitgebracht uitgeven. Eerder speelden ze op onder andere Groezrock en Punkrock Holiday. Ze spelen melodische skatepunk, dat flink wordt beïnvloed door het geluid van de Amerikaanse platenlabels Fat Wreck Chords en Epitaph Records. Grote invloeden zijn onder andere Blink 182, Green Day, Millencolin, Lagwagon, The Offspring en Bad Religion.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event