loading

RANDY HANSEN

DE LEVENDE JIMI HENDRIX EXPERIENCE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 22.50
Deur
€ 25.00
Datum
ZA 9 NOV 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
60's
70's
Tribute
Tickets kopen

Op zaterdag 9 november giert het flamboyante gitaarsolo’s in De Kroepoekfabriek, tijdens ‘RANDY HANSEN – DE LEVENDE JIMI HENDRIX EXPERIENCE’! All Along the Watchtower, Hey Joe en Purple Haze, de hits die je van Jimi Hendrix kent komen allemaal voorbij. De support van RANDY HANSEN wordt verzorgd door ANDREA BIGNASCA.

RANDY HANSEN (US)
De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al doet ‘imitator’ hem geen recht; hij is de levende Jimi Hendrix-Experience. In Amerika is hij uitgegroeid tot waar cultfiguur en ook in Europa speelt hij menig zaal plat. Deze rockster uit Seattle staat al ruim 30 jaar op het podium en speelde samen met grootheden als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. In 1969 gaf Hendrix zijn legendarische optreden op het Woodstock-festival. Maar op 18 September 1970 stierf Jimi Hendrix al op 27-jarige leeftijd. Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn performance ter ere van de Meester zelf, 50 jaar na datum nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi!

Randy Hansen : gitaar / zang
UFO Walter: bass / zang
Manni von Bohr: drums

ANDREA BIGNASCA (CH)
Andrea Bignasca begon met drummen toen hij 7 was, maar na 10 jaar verruilde hij zijn drumstokken voor een gitaar. Vanaf 2012 begon hij met optreden als soloartiest met zijn gitaar en stem. In de jaren daarna stond hij onder andere op de mainstage van Estival Jazz Nights in Lugano tussen Gregory Porter en Morcheeba in. In 2015 bracht hij zijn eerste studioalbum getiteld ‘GONE’ uit. Daarna ging het hard; hij speelde meer dan 200 shows in zwitserland, en verkocht meer dan 5000 albums. In 2018 nam hij de eerste stappen buiten zwitserland, met een solo-tour door Duitsland en een tour als voorprogramma van BLACK RIVER DELTA.  Ondertussen bracht hij een nieuw album uit: ‘MURDER’, waarop de blues verruild werd voor rock. In tegenstelling tot het eerste album was dit album gebouwd met een volledige band. Op 19 maart 2021 bracht hij een derde album uit, genaamd ‘KEEP ME FROM DROWNING’.

 

Informatie

Voorverkoop
€ 22.50
Deur
€ 25.00
Datum
ZA 9 NOV 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Metal & rock
60's
70's
Tribute
Tickets kopen
MOTHER OF MILLIONS + THISTLE SIFTER
Vorige event
REVENGE OF THE SYNTH
Volgende event