loading

ROCK AROUND THE AVONDKLOK

ONLINE FESTIVAL IN DE VLAARDINGSE HORECA

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 13.00
Deur
nvt
Datum
DO 18 FEB 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
22:30
Tickets kopen

Dat de avondklok niet saai hóeft te zijn ontdek je op donderdag 18 februari met het online festival/kroegentocht Rock Around the Avondklok. Scoor van tevoren jouw favo drankje(s) bij jouw favo kroeg(en) en geniet deze avond thuis van verschillende optredens van te gekke Vlaardingse artiesten in tien Vlaardingse horecagelegenheden. Avondklok-‘n-rollen maar!

Voorafgaand aan de show worden een aantal live gespeelde nummers van de artiesten opgenomen in de verschillende kroegen. Deelnemende locaties zijn: Vulcaan Brouwerij, Proeflokaal de Kast, Café Markant, Bier- en Eetlokaal Antonius, Muziekcafé de Hommel, Eetcafé de Waal, Delta Hotel, Eetcafé D’Oude Stoep, Het Hart van Vlaardingen en The Irish Pub. In de anderhalf uur durende livestream worden deze te gekke optredens afgewisseld met interviews met kroegtijgers, horecabazen en andere betrokkenen en interactieve quizvragen. Wil je meer zien en horen van een bepaalde artiest? Dan klik je gewoon door naar meer songs!

Het event is een steuntje in de rug voor hen die door de coronacrisis veel werk in rook zagen opgaan: de Vlaardingse horeca, professionele muzikanten en technici bijvoorbeeld. Rock Around The Avondklok is non-profit en alle betrokkenen worden netjes betaald. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en gemeente Vlaardingen.

The Irish Pub – Richard Beukelaar
Proeflokaal de Kast – Corvin Silvester
De Waal – Roos & Younes
Vulcaan Bierbrouwerij – Nicole & The Session Kings
Eetcafé d’Oude Stoep – The Amazing Stroopwafels
Café Markant – Wally Preyll
Delta Hotel – Diona Fox & her Ragdolls
Muziekcafé de Hommel – Let’s Be Gypsies
Het Hart van – Dragonfruit
Bier- en Eetlokaal Antonius – Tango Extremo

Rock Around the Avondklok is een initiatief van de Vlaardingse Bierbrouwerij in samenwerking met het Zomerterras, De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal, Talk of the Town, KADE40 en Peitsman Licht en Geluid B.V.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event