loading

ROCK 'N RAMPS 2012

Informatie Collapse

Voorverkoop
0,00
Deur
0,00
Datum
ZA 30 JUN 2012
Open
13:00
Start
13:00
Verwacht Einde
21:00

Afgelopen jaren was het een succes, dus waarom niet nog een keer? Met die gedachte organiseert De Kroepoekfabriek voor de derde keer het skate en (punk)rock festival Rock ’n Ramps. Zaterdag 30 juni nemen skaters, kunstenaars en binnen- en buitenlandse punkrockbands het skatepark in ’t Hof/Oranjepark over!

Het festival draait om de combinatie van goede muziek met skaten. Op het podium staat lokaal en regionaal talent maar ook grote namen uit binnen- en buitenland. De muziek wordt afgewisseld met trics en stunts van pro’s op de skatebaan. Vergeet niet je eigen skates, skateboards of bmx fiets want de baan staat open voor iedereen. Tijdens de dag kun je meedoen aan workshops en clinics. Hoe het precies in elkaar zal steken wordt binnenkort bekend gemaakt, dus kom nog ‘ns terug op de site.

Wat we wel al kunnen verklappen is het muzikale deel. Met grote trots presenteren wij dan ook de line-up van Rock ’n Ramps 2012!!

Street Dogs
Hou je vast, zet je schrap. Dit is punk rock zoals het is bedoeld. Oorspronkelijk uit Boston, Massachusetts, voor deze ene keer in Vlaardingen.

Picklejuice
De Belgische feestmachine van Pickle Juice zet het festival in lichterlaaie met een verschroeiende ambiance en knetterend ontvlambare ska-punk.

Fexet
Deze melodische punk-rock band uit Den Haag is jong, maar knalt daarom niet minder hard. Gaan met die moshpit!

Big City Goose
Vijfkoppige hardcore punk uit de buurt. Zo vol energie dat het je vleugels geeft.

Maybee
Maybee trapt Rock ’n Ramps 2012 in stijl af tijdens een thuiswedstrijd van klassieke punkrock.

Winnaar R’nR Next Top Band
‘Who’s gonna be on top?’ De finalisten zijn bekend. Zes bands zullen op 8 juni strijden voor een plek op het podium van Rock ’n Ramps.

Meet the Storm
Een originele rauwe mix van hardcore en punk met een snufje southern rock met een energieke live reputatie.

John Coffey
Deze mannen uit Utrecht gaan hard, harder, hardst. Punk rock ’n roll it is. Overdovend, maar toch ‘catchy’.

DJ Okkie
Ook deze derde R’nR-editie verzorgt de resident DJ van Rotown, Dolhuis én tegenwoordig ook De KF, de zogeheten ‘plaatjes tussen de gaatjes’.

Eerste indruk? We helpen even, hieronder vind je alle bands in een muzikale mix (met dank aan N. Er zal snel meer volgen over deze dag, dus kom nog es terug op deze pagina en check de social media. Vergeet niet Rock ’n Ramps te liken op Facebook!

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event