loading

Rock 'n Ramps 2013

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 10 AUG 2013
Open
13:00
Start
13:00

Hét gratis punkrock- en skate festival van De Kroepoekfabriek vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 augustus.

ROCK:
BELVEDERE (CA)
Vaandeldragers van het vernieuwde geluid van punkrock. Ze zijn er een tijdje tussenuit geweest, maar sinds vorig jaar weer helemaal terug. Dit is Steve Rawles op zijn best. En tijdens deze exclusieve NL show komen vuur, virtuositeit en een enorme passie voor de punkrock samen voor een waardige afsluiter.  Dat wordt naar huis gaan met heel veel zin in R’nR 2014.

HEART IN HAND (UK)
Wikipedia over de betekenis van de bandnaam: symbolisch voor liefdadigheid, gegeven vanuit het hart. Van die liefdadigheid weet ik het zo net nog niet, maar dat het uit het hart komt is zeker. Om hun intense melodieuze hardcore ten gehore te brengen komen deze mannen speciaal over vanaf de Britse Zuidkust. Dus toch ook liefdadig.

THE FEAR (UK)
Uit het Noorden van Engeland, York om precies te zijn. Toegankelijker dan de naam in eerste instantie misschien doet vermoeden, maar toch een band om rekening mee te houden. Snel en furieus. Catchy en melodieus. Gevalletje gordel om en gasgeven. Bij circlepits wel links blijven.

ALL FOR NOTHING (NL)
Eindelijk onze agenda’s weten te synchroniseren. Rotterdams hardcore boegbeeld All for Nothing heeft in hun drukke tourbestaan de ruimte gevonden om na een o.a. Aziatische tour in 2012 en Groezrock 2013 het Vlaardingse festivalgras om te ploegen met de beste circlepitsoundtracks. Female fronted. Nou en, All for Nothing schopt kont!

OFFSHORE (NL)
Aangespoeld op de Zuidhollandse kust, vanuit zonniger oorden, waar alles net wat minder haast heeft, zorgt Offshore voor het rustpuntje op deze nu al gegarandeerde zonovergoten zaterdag. Maar dat betekent niet dat je stil kan blijven staan, zitten en/of liggen. Dansen zal je, of je nu wilt of niet. Met een vleugje Sublime.

THE OCTOPUSSYS (BE)
Het begint al bijna een traditie te worden, Belgische bands op het Rock ’n Ramps-podium. En terecht, want er komt een hoop goeds vandaan. Dit jaar: Vlaanderens finest op het gebied van poppunk. The Octopussys. Uptempo, catchy en ze hebben er nog lol in ook. Vingertjes in de lucht en meezingen.

ROCKITBOY (NL)
Onder de rook van Rotterdam vandaan. Vlaardings, dus. Met exleden van o.a. the Centerfolds, Lenny can´t remember, the Madd, Pride Runs Deep en Taking Life Back Een bagage die verwachtingen schept. Verwachtingen die worden waargemaakt. Vers, gretig en met een furieus tempo en hoog meezinggehalte brengt Rockitboy hun melodieuze punkrock.

FACE THE FAX (BE)
WINNAAR ROCK ‘N RAMPS NEXT TOP BAND
Rock ’n Ramps Next Top Band. Vorig jaar in het leven geroepen om de enorme stroom van bands die op R’nR willen spelen enigszins in goede banen te leiden. Eigenlijk gewoon een fijne punkrockavond waar één uitverkoren band te horen krijgt dat Rock ‘n Ramps op ze wacht.

Dit jaar is dat Face The Fax. Punkrockband van Belgische bodem. Bekend om hun energieke, snelle en catchy punkrock. Combineer dit met een verschroeiend live optreden en je krijgt een van de beste bands uit de Belgische punkrock scene.

RAMPS:
Rock ’n Ramps draait helemaal om de combinatie van goede muziek en skaten. Op zaterdag 10 augustus 2013 wordt het skatepark in het Oranjepark tijdens de alweer vierde editie van Rock ’n Ramps overgenomen door skaters en punkrockbands uit het binnen- en buitenland.

De live optredens worden afgewisseld met demonstraties door professionele skateboarders, inline skaters en BMX’ers. Zowel de volwassenen als de kids kunnen meedoen aan een wedstrijd inline skaten en skateboarden. De prijzen worden gesponsord door Vans, Spitfire, Thunder Trucks en Krooked Skateboards. De skatebaan is ondertussen de gehele dag geopend voor iedereen, dus bezoekers kunnen net als vorig jaar de eigen skates, skateboards en/of BMX-fietsen meenemen. De teamriders van Dreams zijn de hele dag aanwezig om tips en tricks te geven voor het skateboarden. Genoeg te doen dus!

KIjk voor meer info op: www.rocknramps.nl 

DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event