loading

ROCK ‘N RAMPS FESTIVAL 2023

PUNK- EN SKATEFESTIVAL

Informatie Collapse

Datum
ZA 29 JUL 2023
Open
12:00
Start
12:00
Genre
Hiphop/ Rap
Reggae, ska & afro
Metalcore & hardcore
Punkrock

Op zaterdag 29 juli is het zover: dan gaan we weer (punk)rocken en skaten in het Oranjepark! De skateboards vliegen je om de oren, samen met een portie punk(rock), ska, reggae en hiphop. Ook dit jaar is Rock ’n Ramps gewoon weer gratis toegankelijk!

MUZIEK

Verwacht ska, reggae, hiphop en vooral punkrock uit binnen- en buitenland. Blijf op de hoogte via het FacebookeventFacebook of Instagram.

Line up tot nu toe:

  • Teenage Bottlerocket
  • Chaser
  • Call It Off
  • Tusky

SKATEN & MEER

Naast het muzikale programma is er ook de hele dag een skateprogramma. Er zijn demo’s, clinics en wedstrijden voor skateboarding, inline, BMX, longboards en freerunning. Meedoen en dus inschrijven voor een clinic kan ter plekke op het festivalterrein. Clinics worden gegeven als er genoeg animo is voor de specifieke clinic. Minimumleeftijd voor deelname aan de clinics is 8 jaar. Een maximumleeftijd is er niet. Meer info volgt snel!

Belangrijk om te weten

  • Rock ’n Ramps 2022 is pin-only.
    ↳ bandmerch is cash-only.
  • Locatie: Oranjepark/ ’t Hof, Vlaardingen.
  • Kom met de fiets of  het OV! Metrohalte Vlaardingen Oost, daarna stukje lopen of RET bus 56 naar Vlaardingen West, halte Verploegh Chasséplein.

 

 

 

Line-up

Collapse
CHASER
CHASER

CHASER uit California speelt snelle melodieuze skatepunk. De liveshows zijn energiek, aanstekelijk en doen altijd verlangen naar meer door de pakkende melodieën, gepassioneerde teksten en een beat die je naar de pit trekt. Dat kunnen wij beamen!

Collapse
TEENAGE BOTTLEROCKET
TEENAGE BOTTLEROCKET

De band uit Wyoming staat garant voor strakke, snelle, hectische en "moshable" punkrock. Met hits als 'Skate or Die' en 'Bigger Than Kiss' en 'They Call Me Steve' wisten ze de harten van punkrockliefhebbers over de hele wereld te veroveren. Onlangs brachten ze single 'So Dumb' uit, het eerste nummer sinds het laatste album 'Sick Sesh!' uit 2021. Met een beetje geluk ligt er op 29 juli een nieuw album klaar!

Collapse
Call It Off
Call It Off

Call It Off is terug, en ze vieren hun terugkeer met een show op Rock 'n Ramps! In 2020 stopte de poppunkband, maar zoals altijd doen ze dingen op hun eigen manier en gaan ze tegen de stroom in. Nu ze uit hun winterslaap zijn ontwaakt, zijn ze meer dan klaar om weer te knallen. De band begon in 2013 en wordt sindsdien vergeleken met bands als Green Day en Blink 182. Met twee albums, meerdere Europese (en een Aziatische) tours en voorprogramma’s voor o.a. New Found Glory en Panic! At The Disco bemachtigden ze een mooie plek in poppunkland.

Informatie

Datum
ZA 29 JUL 2023
Locatie
Oranjepark, 't Hof in Vlaardingen
Open
12:00
Start
12:00
Genre
Hiphop/ Rap
Reggae, ska & afro
Metalcore & hardcore
Punkrock
JAZZ IN TOWN FESTIVAL | JAZZ IN TOWN
Vorige event
HARVEST ROAD + HAYLID
Volgende event