loading

ROCK ‘N RAMPS NEXT TOP BAND

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 10 JUN 2023
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
Genre
Hardcore Punk
Metal
Punk
Rock
Ska
Reggae/ Dub
Metalcore

Wie staat er op zaterdag 29 juli naast Teenage Bottlerocket, Tusky, Chaser, Call It Of en andere toffe bands op het podium tijdens Rock ’n Ramps? De winnaar van bandcompetitie “Rock ’n Ramps Next Top Band”! Deze wordt bekend tijdens de finale op 10 juni in De Kroepoekfabriek. Toegang is gratis, dus kom je favoriet naar Rock ’n Ramps stemmen!

Next Top Band

De finalisten van Rock ’n Ramps Next Top Band zijn bekend! Op 10 juni strijden deze vijf bands om een plek op Rock ’n Ramps:

  • Stickfigs
  • 32Elephants
  • Schokgolf
  • No Offense
  • After Elmer

De winnaar wordt op 10 juni in De Kroepoekfabriek bepaald op basis van een jurystem (2/3) en een publieksstem (1/3). Heb je een favoriet die je absoluut terug wilt zien op Rock ’n Ramps, wees er dan zeker bij om die band tot winnaar te stemmen! Toegang is helemaal gratis.

Rock ’n Ramps

Het gratis skate- & muziekfestival vindt op zaterdag 29 juli plaats in het Oranjepark in ’t Hof in Vlaardingen, rondom de skatebaan. Met een focus op genres als punkrock, ska, reggae en old school hiphop belooft het vooral weer een mooie dag te worden voor eenieder die graag op een skateboard, longboard, bmx, roolschaatsen, step of inlineskates staat en/of houdt van het betere gitaar- en drumwerk! Zei iemand Tony Hawk Pro Skater?! Yep, dat is in een notendop de inspiratie voor dit festival.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 10 JUN 2023
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Genre
Hardcore Punk
Metal
Punk
Rock
Ska
Reggae/ Dub
Metalcore
JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event