loading

ROCK 'N RAMPS NEXT TOP BAND '13

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
VR 14 JUN 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02.00

Op deze avond gaan vijf finalisten met elkaar de strijd aan voor een felbegeerde plek op het Rock ‘N Ramps Festival 2013 waar onder andere Belvedere, Heart in Hand en All For Nothing optreden. Verwacht veel punk, hardcore en metalcore!

Na beoordeling hebben de volgende bands de finale weten te halen! Zij staan op 14 juni in De Kroepoekfabriek:

Lost Boys Club
Hun missie is poppunk op de kaart te zetten in ons kleine kikkerlandje. Dat doen deze mannen door hoge tempo’s te mixen met de betere melodieën en dit kalmpjes in de blender te gooien met wat harder werk. Eersteklas poppunk is daarmee een feit!

From The Heart
Oldskool georiënteerde hardcore; what else do you need?!  Een moshpit natuurlijk. Een show van deze jongens kan dan ook niet zonder. Wees er dus bij!

Age of Panic 
De mannen van Age of Panic spelen 14 juni een thuiswedstrijd. Ze gaan al lang mee (lees: 1997) en weten wat raggen is. Vorig jaar deden ze ook al mee in de finale, maar helaas grepen ze toen nipt naast de hoofdprijs.. Weten ze dit jaar wel dat felbegeerde plekje op Rock ’n Ramps te veroveren?

Face the Fax
Hoog tempo, dikke, catchy tunes en een flinke scheut energie. Boem: daar is Face The Fax. Deze heren komen uit Antwerpen en zullen 14 juni laten zien dat aardbevingen niet alleen in Limburg of Groningen kunnen plaatsvinden!

This Ends Tonight
Dit is er weer eentje om rekening mee te houden. Een melodische kruising tussen hardcore en metalcore met agressieve vocals en positieve lyrics.  Klinkt dit dit verwarrend? Wacht dan tot 14 juni.. Na This Ends Tonight zal je voren niet meer weten dat je van achteren ook nog leeft.

Toegang is GRATIS!

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event