loading

ROCK ‘N ROLLERCOASTER INDOOR FESTIVAL 3

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 20.50
Datum
ZA 14 APR 2018
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Veertien april, gitaar aan je bil. Oftewel tijd voor een nieuwe editie van Rock ’n Rollercoaster Indoor Festival! Deze zaterdag brengen 285 Bookings en De KF je niemand minder Paceshifters, The K., Dieselburner, Gewoon Fucking Raggen en G.O.D. Knijterverse, vette gitaarmuziek. Het lekkerste wat de rock ’n roll anno 2018 te bieden heeft.

Rock ’n Rollerocaster heeft twee podia: de zaal en rockruimte worden beiden ingezet. Op het podium vind je deze keer Paceshifters, The K. en meer, in de rockruimte lijkt het net een oldksool garageparty met DieselBurner, Gewoon Fucking Raggen en G.O.D.

PACESHIFTERS

Het trio, bestaande uit drie broers, heeft een stronteigenwijze Do-It-Yourself-mentaliteit. Dat heeft ze al ver gebracht. Van charmante, gretige jonge-hondenband tot een volwassen, ‘in your face’ topact in de vaderlandse rock ’n roll. Hoewel catchy, is de band ook heerlijk rauw. Met een dikke passie voor 90’s alternative rock kan je er zeker van zijn dat deze tempowisselaars een waardige headliner zijn van de derde Rock ’n Rollercoaster.

ABDOMEN

Abdomen kan je eerder gezien op Eurosonic Noorderslag of tijdens de Popronde. De drie nuchtere Friezen gaan voor een kakafonie van grunge, punk en garage, oftewel buitensporige chaos. Of, zoals ze zelf zeggen: ‘genres boeien niet, oordoppen wel’. Wijze woorden!

Abdomen vervangt The K. Zij kunnen door onvoorziene omstandigheden helaas niet aanwezig zijn.

MIND RAYS

Deze gasten uit Gent blazen al sinds 2013 hun “punk acid fury” de wereld in. Ze brachten op 24 maart het nieuwe album ‘Nerve Endings’ uit. Punk acid verpakt in melodieuze nummers waar je helemaal in op gaat.

FUNGO BAT

Fungo Bat trekt inspiratie uit obscure beat en psychedelica en begon als een thuisproject. Inmiddels bestaat de formatie uit vier zwoele raggers. De debuut-EP is vrij vers en staat natuurlijk op alle streaming services.

DIESELBURNER

Deze Rotterdamse tweemansformatie brengt je precies de muzikale vertaling van een diesel: het ronkt diep en laag, meurt een uur in de wind en heeft een ongekende trekkracht. Barry en Balthazar ademen vuur en staan voor je klaar.

G.O.D

Geen idee wat de rock heeft met trio’s, maar dat het zowel van toepassing is op ‘de daad’ en groupies alsmede de bandbezetting is wel duidelijk. Ook deze band bestaat namelijk uit drie mannen. Ian, Lennart en Dion putten voor de inspiratie vooral uit bijvoorbeeld Motörhead, zoals we merkten bij een voorgaande Tokoloko. Dat beviel zo goed dat we ze graag weer uitnodigden om dat kunstje nogmaals te flikken. Het rockt en dondert als een tiet. Mis ‘m niet!

GEWOON FUCKING RAGGEN

Deze singer-songwriters vormen een pittoresk trio. Zoals de naam wellicht doet vermoeden zijn ze dol op harmonie en melodie. Lemmy, XIII en Sally zoeken altijd naar de balans tussen deze twee en het ritme. Hun warme sound doet je denken aan knapperend haardvuur, een snuggie en een warme beker ambachtelijke chocomel. Kort gezegd: alsof je er een engeltje in je oor piest. Mocht je daadwerkelijk wat warms in je oor voelen klateren, dan is het waarschijnlijk de frontman zelf.

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event