loading

ROOTSRIDERS: MARLEY MEETS THE 60’S

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 15.50
Deur
€ 18.50
Datum
VR 9 NOV 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Rootsriders viert vrijwel permanent het leven en werk van Bob Marley. Dat doen ze zeer succesvol. Op vrijdag 9 november staat Marley’s vroege werk centraal uit de sixties.

Rootsriders

De band ontstond voorafgaand aan Bob Marleys vijfentwintigste sterfdag in 2006. Om Marley te herdenken werd in de Melkweg een concert gehouden tezamen met artiesten als Typhoon, Beef en Raymzter. In de daaropvolgende vijf jaar verwierf de band een steeds groter achterban dankzij de ijzersterke tributes aan Marleys oeuvre, waarbij men zelfs albums uitbracht in samenwerking met bijvoorbeeld Janna Schra, Room Eleven en The Opposites. Ook Shirma Rouse, Giovanca en tal van andere muzikanten en zangers werkten samen met Rootsriders.

Tijdens deze tour staan de beginjaren van Bob Marley en The Wailers in het zonnetje. Een tijd waarin de formatie nog zoekende was naar een eigen geluid, ondanks dat zij barstte van het talent. De formerende jaren waarin Bob, Peter en Bunny leerden zwemmen voordat zij vanaf 1973 de wereld voor altijd veranderden met hun unieke reggaesound.

 

DJ Raimond

De doorgewinterde Raimond is de vaste host van de reggaeparty in Vlaardingse kroeg d’Oude Stoep. Hij dendert voort met jaren aan ervaring zorgt voor de beste vibes voor én na het concert. Er kan deze avond dus gedanst en geskankt worden tot in de late uurtjes.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event