loading

RUWHEL & BIGI BLUES BAND

HIPHOP, JAZZ & BLUES MET CARIBISCHE INVLOEDEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 10.00
Datum
VR 23 SEP 2022
Open
20:30
Start
20:45
Genre
Blues & Jazz
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

Op vrijdag 23 september spelen Ruwhel en de Bigi Blues Band in De Kroepoekfabriek. Deze achtkoppige formatie zal een combinatie van hiphop, blues en jazz laten horen die volstaat van Caribische invloeden. Energiek, emotioneel en oprechte storytelling in een swingend jasje!

Ruwhel Emers is een Rotterdamse rapper, songwriter en organisator. Ruwhel werd in 1993 geboren op Bonaire en vond in de combinatie van hiphop, blues, jazz en verschillende Caribische sounds een hele eigen basis om zijn verhaal te vertellen. De stijl die hij hiervoor ontwikkelde noemde hij, evenals zijn eind 2021 verschenen album, ‘Rotterdam Blues’

Zeker live weet hij zijn oprechte en persoonlijke verhaal echt tot leven te wekken. Ruwhel staat voor energieke, emotionele en oprechte storytelling in een swingend jasje. Samen met zijn eigen ‘Bigi Blues Band’ slaagt hij erin om zelfs de minder makkelijke verhalen over te brengen en met zijn muziek overal de voetjes van de vloer te krijgen.

Voor het Rotterdam Blues hoofdstuk, vertolkte Ruwhel in 2019 zijn levensverhaal in zijn eerste solo album en theatershow ‘Zondes van een kind’. Voor die tijd, stond hij vooral op menig festival (o.a. WOO HAH!, Mainstage Zomercarnaval, Get Loose en CrazySexyCool) met de hiphop / trap formatie Watwatis.

Line-up

Collapse
Ruwhel & Bigi Blues Band
Ruwhel & Bigi Blues Band

Ruwhel Emers is een Rotterdamse rapper, songwriter en organisator. Hij werd in 1993 geboren op Bonaire en vond in de combinatie van hiphop, blues, jazz en verschillende Caribische sounds een hele eigen basis om zijn verhaal te vertellen. De stijl die hij hiervoor ontwikkelde noemde hij, evenals zijn eind 2021 verschenen album, ‘Rotterdam Blues’.

KF ALLSTARS: 90'S EDITIE
Vorige event
A TRIBUTE TO NICK CAVE
Volgende event