loading

SAMBAL! | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 31 JAN 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Het is weer tijd voor ons hardste feestje. Op vrijdag 31 januari vindt er weer een nieuwe editie plaats van SAMBAL! Met dit keer To Kill Achilles, For I am King, Pelgrim en The Slaughter.

http://www.youtube.com/watch?v=w0W0EZCXDNY

To Kill Achilles komt helemaal vanuit de Schotse hooglanden. Het landschap heeft zijn weerslag gehad op de muziek. Met hun harde melodische hardcore hebben de heren regelmatig zalen omver geblazen. Trek wat comfortabels aan, hier gaat gemoshed worden.

For I Am King betreedt voor het eerst het podium. Met ex-leden van All Heads Rise, Price to Pay and So Called Celeste belooft dit veel goeds.De band heeft één doel; zalen plat spelen! We gaan het beleven in De Kroepoekfabriek.

Pelgrim is een progressieve metalcore band uit Tilburg met invloeden van bands als Textures, Emmure, Architects en Periphery. De muziek zweeft tussen ambient en zwaarder werk in.

The Slaughter met vijf man sterk komt speciaal vanuit Rotterdam om een duister tintje te geven aan de avond. Met ex-leden van When All Life Ends, Bound in Blood, Balthazar and Pyroclast heeft de band de nodige ervaring in huis. De muziek doet denken aan die van Scandinavische metal bands als Bloodbath en Soilwork.

Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar Sambal!, er kan om gevraagd worden.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event