loading

SAMBAL!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
ZA 22 MRT 2014
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Het is weer tijd voor ons hardste feestje. Op zaterdag 22 maart vindt er weer een nieuwe editie plaats van SAMBAL! Met dit keer Chainsaw Disaster, Bring on the Bloodshed en Mary Fields.

Chainsaw Disaster stamt uit 2007 heeft de wortels liggen in Brazilië.
Na een onderbreking van drie jaar heeft deze band zich inmiddels in Nederland gevestigd van waaruit de mensheid bestookt gaat worden met hun Extreme Metal!
De show in de Kroepoekfabriek wordt hun eerste sinds de hergroepering. Reken dus maar dat deze band gretig zal zijn om alles omver te blazen.

Stoerder dan een vechtende Spartaan (niet de voetballers), zwaarder dan een bulldozer en luidruchtiger dan een kettingzaag! Zo klinkt de ideale combinatie van metal en hardcore van Bring on the Bloodshed uit Amsterdam.  Het podium is al gedeeld met onder andere Hatebreed en Sworn Enemy. Je bent dus gewaarschuwd.

Mary Fields uit Utrecht combineert verwarring en waanzin met muzikaliteit,  in hun uitzinnige mathcore. Zij laten zichzelf niet weerhouden door grenzen, zowel van de muzikale hokjesgeest als de persoonlijke ruimte op het podium. Dit belooft een achtbaan te worden in alle opzichten.

Helaas hebben we te maken met een technische storing. Daardoor is er het tijdelijk niet mogelijk om via de website kaartjes te kopen met online 50% Rabo-korting. Tot die tijd is het uiteraard wel mogelijk om gebruik te maken van de korting. Wil je kaartjes kopen met 50% Rabo-korting? Mail dan naar: [email protected]

Onze excuses voor het ongemak; we proberen dit mankement zo snel mogelijk op te lossen, zodat alles gewoon weer werkt…

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar Sambal!, er kan om gevraagd worden.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event