loading

SAMBAL!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
ZA 4 APR 2015
Open
20:00
Start
20:30
Tickets kopen

Crawlback Bookings en De Kroepoekfabriek presenteren: Sambal! De hardste avond van De KF. Op zaterdag 4 april vindt een nieuwe editie plaats, met de bands Novel Of SinRise Upon Fortunes , Distant en Stranger Dimensions. Don’t miss it!

NOVEL OF SIN
Speciaal overgekomen vanuit de oostkust van Italië. In 2012 heeft Novel Of Sin zijn eerste album Sound of Existence uitgebracht. Een extreem album met een mix van hardcore, metal en deathcore.Vanaf 2007 hebben deze mannen al meer dan 250 shows gegeven en het podium gedeeld met o.a. Suicide Silence, Born of Osiris, Gallows, Betraying the Martyrs, After the Burial, Texas in July en Bleed from Within, en wie weet wat nog komen gaat?

RISE UPON FORTUNES
Nog een nieuwe band uit Rotterdamse metal band! Rise Upon Fortunes is een vijf koppen tellende band  met met ex-leden uit The Vile Creation, To Heaven Earth Is Hell en As Prayers Fail.

DISTANT
De rotterdamse band Distant is pas een half jaar bezig maar heeft nu al hun eerste single ‘Gallant’ uitgebracht: een fraaie combinatie van lowtuned metal en hardcore te horen.

STRANGER DIMENSIONS
Deze Belgische band is nog maar net opgericht door een groep vrienden. Hun demo ‘More Than Life’ is net gereleased. De mannen beloven er een avondje met experimental metalcore van te maken.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
PLINNA POPQUIZ (VERVANGER DAG VAN DE POPQUIZ)
Volgende event