loading

SAMBAL!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 30 DEC 2011
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Sambal is een tweemaandelijks terugkerende bandavond met als thema: Hardcore, Metalcore of Deathcore. Vanavond staan vier metalcorebands op de planken. Maak je klaar voor een gruwelijk harde show!

Party Pants
is een Nederlanse hardcore/metalcore band uit regio Rotterdam. De band is eind 2010 opgericht door en is sindsdien zeer actief bezig. Met sing alongs en catchy teksten is elke show een harde met een glimlach! Party Pants heeft ondere andere al op het Rock ‘n’ Ramps festival in Vlaardingen gespeeld, en in Belgie met o.a Science of Sleep en Collossus.

As Prayers Fail
is opgericht in de zomer van 2010 door twee leden uit de hardcore band In Your Face, Mark en Boy.Kort daarna werd de line up compleet gemaakt met de zanger Thomas,bassist Wesley en tweede gitarist Vincent. Begin 2011 hebben zij hun eerste snoeiharde metalcore EP opgenomen en hebben ze hiermee Zuid-Holland veroverd.
Once And For All (Video)

Reminders (BE)
is een hardcore/metal band uit Leuven (Belgie) die in 2010 van start is gegaan. De eerste show vond plaats in september 2010 en vanaf dat moment speelden ze op regelmatige basis shows in België. 2010 was ook het jaar dat zij de promo EP ‘No Hollow End’ hebben opgenomen. Ondertussen zijn ze volop bezig met het schrijven van nieuwe nummers en hopen we in de toekomst opnieuw de studio in te trekken.
Hourglass (Video)

The Ghost Of A Campaigner (DE)
is terug met een gloed nieuw album ‘Anthropomorphic’. Na bijna twee jaar en een eindeloze hoeveelheid aan shows nadat hun eerste 3-track demo in 2009 is opgenomen is de band terug en zijn zij er klaar voor om hun eerste fulllenght uit te brengen. Met de agressie van Hardcore en de energie van Metal zijn de wlf nummers op ‘Anthropomorphic’ een combinatie van muziekstijlen die in beide werelden het beste aanbied.

Tijdschema:
21:00 – 21:30 As Prayers Fail
21:45 – 22:15 Party Pants
22:15 – 22:45 Reminders
23:00 -23:45 The Ghost Of A Campaigner

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event