loading

SAMBAL! o. a. Broadway

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
DO 29 NOV 2012
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Dé enige echte podiumavond die niet voor fijngevoelige types is, maar voor mensen die gaaaaaaaan; speakers voluit en laat die instrumenten maar scheuren. Deze editie krijgen we buitenlands bezoek en wel uit Engeland en de VS.

Broadway (USA)
Deze Amerikanen maken post-hardcore met een catchy en poppy geluid en interessante songstructuren. Vanaf 2007 timmeren ze hard aan de weg om de wereld te veroveren.
Hun nieuwe album ‘Gentlemen’s Brawl’, dat ze promoten tijdens deze tour, is gevoeliger en melodieuzer dan hun vorige plaat ‘Kingdoms’. Met Broadway hebben we een pareltje in De Kroepoekfabriek staan!

Atlantis (UK)
Dit vijftal uit Leicestershire maakt ambient/post-hardcore. Ze creëren een intens geluid door heftige gitaarriffs af te wisselen met subtiele ambient stukken. De Britten komen tijdens hun live-show ‘groots’ over. Dus maak je borst maar nat, want Atlantis komt overgevaren!

My Wors Case Scenario
Sterke melodieën, pakkende riffs en een krachtige podiumpresentatie, dat is waar deze post-hardcore band voor staat. Door de verschillende muzikale interesses van de bandleden heeft My Worst Case Scenario een unieke sound gekregen. Let op, want deze band is een must-see!

Bekijk en beluister via deze link alvast de nieuwste clip van Broadway.

DE VAART OP HET STADSSTRAND [GEANNULEERD]
Volgende event