loading

SAMBAL!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 12 JUL 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Het is weer tijd voor Sambal, de tweemaandelijks terugkerende bandavond, waar metal, metalcore, deathcore en hardcore alle aandacht opeisen! Deze editie staat in het teken van de album presentatie van As Prayers Fail. Met! Daarbij optreden van To Heaven Earth is Hell en Second East.

To Heaven Earth Is Hell
Deze zesmansformatie wordt gedreven door motivatie, passie en discipline. De heren hebben allen hetzelfde doel: ‘gezien worden op het podium, dag in, dag uit!’
De band werd opgericht in 2010, waarna al snel het podium gevonden werd. Zo trad To Heaven Earth Is Hell met verschillende internationale bands als Suicide Silence (USA) en Give Em Blood (AUS) op. Genres als metalcore, deathcore en progressive wisselen elkaar af, beïnvloed door artiesten als Killswitch Engage, Slipknot en Meshuggah.

Through The Struggle
Through The Struggle is een metal/hardcoreband die sinds 2009 flink aan de weg timmert. Zo bracht de band in 2010 haar eerste EP uit en een jaar later de gratis single ‘Motivated’.

In maart dit jaar is de nieuwe EP, ‘Absolute Nothing’ gereleaset. Ook deze wordt gratis op internet aangeboden. De muziek van Through The Struggle wordt beïnvloed door bands als Heart in Hand, Stick To Your Guns en Parkway Drive.

Death of the Legend
Deze heren doen naar eigen zeggen niets liever dan muziek maken. Om precies te zijn in de richting hardcore, punk en indie. Remmen los en gaan.

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event