loading

SAMBAL!

Informatie Collapse

Voorverkoop
4,00
Deur
6,00
Datum
VR 28 OKT 2011
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Sambal is een tweemaandelijks terugkerende bandavond met als thema: Hardcore, Metalcore of Deathcore. Deze eerste editie zullen de ruiten er uit vliegen met drie deathcore acts op de planken.

A Devastating Truth
A Devastating Truth brengt harde drums gecombineerd met melodische riffs en extreem zware breakdowns die iedere zaal op hun grondvesten laten trillen. Dit alles aangevuld met ruig en vuig klinkende vocalen en lage baslijnen geeft genoeg energie om bezoekers omver te blazen. Op het moment spelen ze veel lokale shows en hopen in november hun demo uit te brengen.

The Vile Creation
Met een combinatie van de old school death metal agressie en de nieuwere deathcore brutality hebben zij een unique sound gecreeërd met overwelmende gitaar riffs en bone crushing blast beats. De band is er klaar voor om deze herfst hun eerste album op te nemen, wat zeker weten hun debuut gaat worden.

Disposed To Mirth
Sinds 2007 zijn de mannen van Disposed To Mirth actief in het deathcore circuit. Hun vernieuwende geluid, wat zij zelf noemen ‘brutal modern deathcore’, heeft veel invloeden vanuit Russische sferen. Hun eerste EP kwam uit in 2009, gevolgd door de in 2010 uitgebrachte ‘The Value Of Diamonds’ EP. Deze werd goed ontvangen bij het publiek en bracht Disposed To Mirth al heel snel veel naamsbekendheid en veel optredens.

Tijdschema:
21:00 – 21:30: A Devastating Truth
22:00 – 22:30: The vile Creation
23:00 – 23:45: Disposed To Mirth

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event