loading

SCOUT OUT | TALENT NIGHT

Informatie Collapse

Voorverkoop
Geen
Deur
2,00
Datum
VR 30 NOV 2012
Open
20:00
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

Hoe vaak heb jij al een demo verzonden, waar geen reactie op volgde? Hoe lang timmer jij al aan de weg, maar toch wil het nog niet helemaal vlotten? Scout Out Talents geeft ieder hiphop talent de kans om zich van zijn beste kant te laten zien op het podium.

Scout Out Talents is een gloednieuwe samenwerking tussen ZJ Records (voorheen de ZwareJongenZ) en De Kroepoekfabriek. En is, zoals de heren van ZJ Records het treffend omschrijven, ‘de nieuwe slijper van een ruwe diamant’. Dat verdient meer uitleg…
Scout Out Talents is een maandelijks terugkerend event. De ene maand is er Scout Out Talent Night, waar nieuw raptalent zijn/haar kwaliteiten aan het publiek en de vakjury kan tonen. De maand erop volgt dan het Scout Out Main Event, een feestavond met een nationaal bekende hiphop-act. De winnaar van de Scout Out Talent Night van de maand ervoor mag het voorprogramma verzorgen.

Het volgende Main Event is op vrijdag 21 december, met als hoofdact o.a. Hydroboyz!

Wil jij meedoen? Vul je gegevens in en een link met jouw werk op: http://scoutouttalents.nl/aanmelden/. Meer informatie en de spelregels zijn ook te vinden op de website van Scout Out Talents.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event