loading

SHANE ALEXANDER

Informatie Collapse

Voorverkoop
10:00
Deur
12:00
Datum
ZO 28 SEP 2014
Open
15:30
Start
16:00
Tickets kopen

Een kersvers Singer-songwriter KaFé met bezoek uit LA; Shane Alexander is geboren in San Diego, groeide op in Maryland en Pennsylvania. Zijn muziek doet bij tijd en wijlen denken aan Damien Rice, Chris Stills, Jackson Browne en zelfs af en toe aan een ingetogen Jeff Buckley. Support is het Rotterdamse Wolf in Loveland.

Shane Alexander, geboren in San Diego, groeide op in Maryland en Pennsylvania. Hij dankt zijn muzikale gift aan de rijke LP collectie van zijn overigens niet muzikale ouders. Zo luisterde hij op zevenjarige leeftijd naar de melancholische muziek van Simon & Garfunkel, maar ook naar Cat Stevens, Black Sabbath en the Moody Blues.
Behalve een waanzinnige gitarist is Shane gezegend met een prachtig veelzijdig stemgeluid waarmee hij behalve laag ook behoorlijk hoog kan zingen, en afwisselend heel mooi ingetogen maar ook rauw kan klinken. Mede ook door de arrangementen en instrumentatie doet Shane’s muziek bij tijd en wijlen denken aan Damien Rice, Chris Stills, Jackson Browne en zelfs af en toe aan een ingetogen Jeff Buckley. 

Wolf in Loveland
Gedreven door de muzikale overlevering vanThe Band, Neil Young en Bob Dylan maken deze heren en dames een moderne versie van de alomme prachtigheid van het verleden. In 2013 kwam het veelgeprezen self-titled debuut album ‘Wolf in Loveland’ uit. Na het roemruchtige jaar wat volgde, met o.a. optredens op Metropolis, Brandend Zand, Bevrijdingsfestival Rotterdam, Songbird, Lets Get Lost en voorprogramma’s van o.a. I AM KLOOT, Daniel Norgren en Israel Nash Gipka, doken de Wolven in december 2013 de studio in om het vervolg op de debuutplaat op te nemen. In maart 2014 werd het album ‘We Set Out In The Naked Dawn’ gepresenteerd.

Shane Alexander

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
DJ WORKSHOP KIDS (7 -12 jaar)
Volgende event