loading

SHIREEN (ALBUMRELEASE) + THUNDERCROW + SUNFIRE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 11.50
Deur
€ 14.00
Datum
ZA 11 NOV 2017
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Eindelijk is het zover; het langverwachte album van SHIREEN is een feit! Het eerste in zijn genre, met twaalf tracks pure Witchpop! Support komt van Thundercrow en Sunfire. Voor iedereen die er deze avond bij is, is het album van Shireen met korting te verkrijgen! Je betaalt slechts 12 euro in plaats van de normale 15 euro.

SHIREEN

Pop meets fantasy en akoestische rock, met elektronische drones en beats. Een rauwe, energieke sound die de betoverende stem van Annicke Shireen draagt, en je meesleept in een wereld van vernieuwende klanken. Laat je overdonderen door de puurheid en passie in hun muziek. Inspiratie voor de band zijn artiesten als Björk, Kate Bush, Apocalyptica en zelfs Tool.

SHIREEN presenteert vanavond hun CD, en wordt versterkt door twee geliefde acts: ThunderCrow, en Sunfire.

THUNDERCROW

ThunderCrow is het geesteskind van Rob en Daphyd en maakt ‘hybrid world beats’. Hoe cryptisch dat ook klinkt, zo doeltreffend kan het worden uitgelegd. In essentie combineren de heren analoge en digitale instrumenten, waaronder drums en didgeridoo. Er zitten invloeden in verwerkt uit onder andere de afrobeat, drum ’n bass en reggae. In februari 2017 is het eerste album verschenen met de naam ‘Drop It’ en sindsdien tourt het duo veel door Europa, de VS en Mexico.

SUNFIRE

Maak kennis met het Sunfire-effect: na een lange reis te paard, met zadelpijn en dorst, kom je aan op bestemming. Vrolijke mensen, goede muziek, water dan wel bier. Kortom: warmte. In genres gesproken: alternatieve Westerse folk. Een combinatie van blues, Amerikaanse folk, wat southern rock en sterke verhalen. Dat is precies wat Satria (zang/gitaar), Berend (gitaar), Michel (bas) en Sophie (viool/cello) je zullen brengen.

LOS METALLICOS, RENEGADE BANDITS + SKJØR
Volgende event