loading

SHUULAK + RAZORBLADE MESSIAH + MALIGNITY

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.50
Deur
€ 6.50
Datum
VR 18 JAN 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Op vrijdag 18 januari staat de avond in het teken van snoeiharde metal. SHUULAK, RAZORBLADE MESSIAH en Malignity luiden al brullend het weekend in.

SHUULAK

SHUULAK is een metalband wiens nummers vertellen over de obsessie van de mens met dingen die hem uiteindelijk zullen vernietigen. Weigerend zich te laten leiden door trends brengt de band een muzikaal eerbetoon aan de onsterfelijkheid van Heavy Metal. Een gedeelde diepgewortelde interesse in alchemie en het occulte is de voornaamste inspiratiebron. In 2017 bracht de band zijn eerste EP uit met de titel Nigredo, een term die verwijst naar de eerste stappen die de alchemist neemt in zijn streven naar het Grote Werk. Inhoudelijk vertellen de nummers over het verlangen van de mensheid om glorieuze doelen te verwezenlijken, alleen om deze onherroepelijk te zien eindigen in dood en verderf.

RAZORBLADE MESSIAH

Razorblade Messiah is een 4-koppige Old School metalband uit Rotterdam,opgericht in september 2015. Razorblade Messiah wordt vooral beïnvloed door de grote thrashers uit de jaren 80, met een vleugje heavy-, speed- en powermetal. Pompende ritmes, scheurende leads en verpletterende vocalen, overgoten met een sausje van agressie en melodie, dat is waar de band voor staat.

MALIGNITY

Hoewel de band al in 2004 is opgericht, kwam het eerste officiële studioalbum van Malignity in 2012 uit: The Promise. De meeslepende gitaren en new age metalpartijen gaan gecombineerd met basslijnen waar de drummer helemaal wild van wordt. Frontman Alexander topt het geheel passend af met zijn diepe en rauwe grunts. De band haalt hun invloeden uit verschillende genres binnen de metal, zoals black metal, death metal, metalcore en heavy metal.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event