loading

SILENT DISCO

Informatie Collapse

Voorverkoop
-1,00
Deur
-1,00
Datum
ZA 8 AUG 2015
Open
20.00
Start
20.00
Verwacht Einde
0.00

Het is weer tijd om met de voetjes van het gras te gaan tijdens KF’s Silent Disco op het Zomerterras. Op zaterdag 8 augustus wordt er dankzij Vinnie Mikra en Ben Kenobi belachelijk lekkere house en techno door de koptelefoons geknald. Verwacht een mini-disco met groots genot. Niet alleen voor de gelukkige die een koptelefoon hebben weten te bemachtigen, ook aan de zijlijn is het een vermakelijk geheel. Leeftijd: 16+.

sfeer silent disco

▬▬▬▬▬VINNIE MIKRA▬▬▬▬▬
Vinnie is een echte local en één van onze eigen Gehavend DJ’s. Je kunt het een resident noemen want deze jongeman weet welke platen werken. Of dat techno of house is, deert hem niet. Hij is thuis in beide werelden komend van de planeet ‘goed is goed’.

▬▬▬▬▬BEN KENOBI▬▬▬▬▬
Ben Kenobi draait breed, breed in de zin van house, techno en disco. Zijn sets kun je zien als een heuse workout. Eerst een warming-up van deephouse, gevolgd door een lekkere set groovende disco en er wordt keihard afgesloten met techno. Die cooling down doe je maar thuis. Nu al benieuwd? Je kunt hem op zondag vinden in de Sunday Lounge van het Deltahotel.

▬▬▬▬▬GEHAVEND▬▬▬▬▬
Gehavend is ieders thuishaven voor techno, (tech)house en deephouse. Zaterdag 5 september kun je weer aanspoelen voor de eerste editie van het nieuwe seizoen. De line-up fungeert in ieder geval als een warm deken, gezien niemand minder dan Michel de Hey z’n platen de draaitafel opgooit. Meer informatie vind je hier.

Logo op zwart
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event