loading

SILHOUETTE

Informatie Collapse

Voorverkoop
7,50
Deur
9,50
Datum
VR 29 MEI 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Op vrijdag 29 mei keert Picklelegaz terug naar De Kroepoekfabriek, dit keer samen met Silhouette. Een opmerkelijke prog-rock ervaring. 

Silhouette is terug met haar vierde album ‘Beyond the Seventh Wave’. Dit conceptalbum is net uit en de superlatieven van recensenten en mede muzikanten rollen als golven over elkaar heen. Het album is een muzikale reis vol verrassende ontdekkingen. De band houdt haar herkenbare sound waarin melodieën centraal staan, maar klinkt nu strakker, zwaarder en emotioneler dan voorheen. Ook hebben in de nieuwe line-up oudgedienden Brian Graeve (gitaar & zang) en Erik Laan (keys & zang) gezelschap gekregen van Rob van Nieuwenhuijzen (drum), Daniel van der Weijde (gitaar) en Jurjen Bergsma (basgitaar & zang).

Picklelegaz
De mannen van Picklelegaz zijn geïnspireerd door muziek uit de jaren 80, zoals Genesis, IQ, Pick Floyd en Marillion.  Live spelen zij krachtig, de tachtiger jaren sound is aangekleed met moderne invloeden. Dankzij de combinatie van  theatrale acts van zanger Ernst en de muziek met thema’s als ‘spanning tussen generaties’, ‘loyaliteit’ en ‘conflicten’ fascineren zij het publiek.

Picklelegaz - Bandfoto2015

 

 

 

 

 

 

Gebruik maken van de Rabo-korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event