loading

HIGH WAVES JUBILEUM

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZO 12 OKT 2014
Open
13:30
Start
14:00
Verwacht Einde
18:00

Zondag 12 oktober vieren we in de KF dat opnamestudio High Waves tien jaar bestaat. Het wordt een dag met veel live muziek van Walter, Mellow Mood, Trio Die Ken lk , Gerben Boots en Just Like Tina Turner.De middag wordt afgesloten met een reünieconcert van de band Sinister Street.

SINISTER STREET
Sinister Street nam met haar eigenzinnige composities en overtuigende live optredens een vooraanstaande positie in binnen de Nederlandse Neo Prog scene van de jaren negentig, tot aan het stopzetten van haar muzikale activiteiten in 2006. Aangezien Sinister Street de afgelopen acht jaar niet meer in Nederland heeft opgetreden is dit dus een unieke kans om de band nog eenmaal op het podium te zien schitteren. Sinister Street zal een set ten gehore brengen van drie nummers van haar debuut The Eve of Innocence, in de toenmalige bezetting, om dan over te schakelen naar drie nummers van haar laatste plaat Trust, uitgevoerd in haar uiteindelijke bezetting.

WALTER
Walter bestaat uit Wally Preyll en Peter van Leerdam. Walter bewerkt bekende songs uit de pop- en rockhistorie op smaakvolle wijze met een jazzy saus. Klassiekers zoals “I was made for loving you” of “With or without you” worden in een nieuw daglicht gezet.

GERBEN BOOTS
Gerben Boots is in 2010 begonnen met het schrijven van liedjes. Hij schrijft en zingt over zijn eigen ervaringen en over wat er om hem heen gebeurd. Gerben Boots maakt met name Nederpop- en rock.

http://youtu.be/8kxKsEuzpNs

JUST LIKE TINA TURNER
Mary Amora zingt in haar act de sterren van de hemel waarbij ze wereldwijde hits als “The best” en “Disco Inferno” covert. Mary Amora wordt ook wel de Nederlandse Tina Turner genoemd.

MELLOW MOOD
Een coverband bestaande uit vijf bandleden uit Vlaardingen en omgeving. Mellow Mood covert songs die variëren van Soul tot pop, R&B tot easy listening en soms wat Salsa tussendoor.

TRIO DIE KEN IK
De band Trio Die ken ik is afkomstig uit de Vlaardingse band “Jack in the box”. De band bestaat uit Rene Philip, John Boone en Jan Hofman. Zij spelen met een akoestische gitaar en drie-stemmige samenzang sfeervolle covers maar ook eigen repertoire.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event