loading

SIR NO SIR

Try-out

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.00
Deur
€ 4.00
Datum
VR 19 NOV 2021
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Genre
Alternative & indie
Singer- songwriter
Tickets kopen

Dit concert gaat door, bezoekers krijgen een zitplaats toegewezen bij binnenkomst. De bar is niet geopend. We willen niet de schijn van horeca opwekken, daarom staan we toe dat je 1 ongeopend flesje water meeneemt naar het concert, andere consumpties zijn niet toegestaan.

SIR NO SIR is een nieuw muziekcollectief rondom Tessa Nikopoulos en Toon Raaf en komt op vrijdag 19 november naar De Kroepoekfabriek. Het duo heeft het collectief van 11 muzikanten bij elkaar gebracht en wil met SIR NO SIR belangrijke thema’s uitlichten die meer publieke aandacht verdienen. Dit doen zij met hun mix van intieme nummers en grof gitaargeluid. Eind 2021 brengt het collectief haar debuutalbum uit, maar tijdens deze try-out krijg je een flinke sneak peek!

SIR NO SIR

Voordat Nikopoulos en Raaf SIR NO SIR oprichtten hadden de muzikanten individueel al succes. Tessa werd eerder al een keer geselecteerd door Popronde en Toon bracht eerder al een soloalbum uit.  SIR NO SIR wil met dynamische meerstemmigheid als kern van de klank belangrijke thema’s aan het licht brengen, die volgens hen meer publieke aandacht verdienen. De nummers variëren van zeer intiem tot scheurende gitaarsolo’s. De ruimtelijke arrangementen doen denken aan de klassieke popballades van Fleetwood Mac, Carole King of CSNY – maar het duo haalt ook inspiratie uit de Black Keys, Radiohead en Portishead.

Het complete ensemble bestaat uit maar liefst 11 muzikanten, variërend van klassieke muzikanten tot rock- en electro-artiesten, die een indrukwekkende muur van geluid produceren. Het debuutalbum is opgenomen in Wisseloord Studio’s in Hilversum, waarmee het duo in de voetsporen treed van The Police, Michael Jackson en Chris Brown. Het langverwachte album wordt in de grote samenstelling op 28 november gelanceerd in het Zonnehuis in Amsterdam, maar tijdens deze try-out krijg je een sneak peek van dit gloednieuwe project.

LET OP! Wij controleren onze bezoekers op een geldige QR-code aan de deur. Houd hier rekening mee wanneer je je ticket aanschaft. Veel plezier alvast!

Informatie

Voorverkoop
€ 4.00
Deur
€ 4.00
Datum
VR 19 NOV 2021
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Alternative & indie
Singer- songwriter
Tickets kopen

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event