loading

SJAAK

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 14.00
Deur
€ 16.50
Datum
VR 11 JAN 2019
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Wie komt binnen zo van whoop-pap-pap? Juist, Sjaak! En wel bij ons. De rapper staat op vrijdag 11 januari in De Kroepoekfabriek.

Sjaak

Mehdi Chafi, zoals Sjaak eigenlijk heet, komt uit Amsterdam-Oost en is sinds 2007 een grote naam in de nederhop-scene. Hij brak door als feature op ‘Ik Heb Schijt’ van Appa. Door dit succes wist Sjaak te tekenen bij het platenlabel van Ali B. Wat volgde waren grote hits als ‘Stuk’, ‘Dubbel O’, ‘Whoop Whoop’ en ‘Licht van de Laser’.

Top Notch

In 2011 tekende Sjaak bij het befaamde hiphop-label Top Notch. Hier bracht hij in 2013 zijn langverwachte debuutalbum ‘StrijderSysteem’ uit met tracks als ‘Hasselhoff’, ‘JCVD’ en ‘Wat Is Er?!’. Rond deze tijd was Sjaak ook weer vaak te horen op de radio met de hits ‘Krokobil’ (met Yellow Claw en Mr. Polska) en ‘Helemaal naar de Klote’. Dit leverde hem verschillende optredens op, zoals een plek op Dauwpop 2013.

Stap voor Stap

In de opvolgende jaren was het wat stiller rond ‘Mister Shakes’ Hij bracht deze tijd vooral door in de studio. Maar vorig jaar was de rapper terug van weggeweest. Hij bracht zijn tweede album ‘Sjaak’ uit en dit jaar kwam daar nog een derde bij: ‘THOP’ (met Sidney Samson). En laat het succesjaar 2018 dan nog groter worden met de release van ‘Stap voor Stap’. Sjaak heeft weer een hit te pakken. Dit succes komt hij bij ons vieren.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event