loading

SKAPICHE?! – EP RELEASE

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 7 JUL 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00

SKAPICHE?! is uptempo, party ska! Het bonte gezelschap brengt op zaterdag 7 juli een kakelverse EP uit. Dat is een goed feestje waard en iedereen is uitgenodigd. Met supports van twee bands (Skandaal en Stenchtown) plus dj Silaska die zijn weg kent in de ska is de feestvreugde gegarandeerd.

SKAPICHE?!

De negenkoppige band uit Gouda bestaat al sinds 2002 en na een hiatus van vijf jaar is de band sinds 2014 helemaal terug, deels met nieuwe leden. Hun muziek laat zich vooral benoemen als ska, met elementen uit de punk, polka en rock. De denderende energiekolk die daaruit voorkomt zorgt ervoor dat er niemand stil kan blijven staan. Sowieso ben je een knappe jongen als je dat kan bij ska, maar helemaal als je dat lukt bij Skapiche?!.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6p9PFYl72cE

 STENCHTOWN

Al sinds 1998 is Stenchtown bezig met wat ze het liefst doen: het maken van een heerlijke mix van reggae en ska. Na een tussenstop van meerdere jaren is Stenchtown inmiddels
alweer een paar jaar bezig. De nieuwe stijl is net even een tikkie meer mellow.  Met vier vocalisten op een bezetting van vijf man heeft de band een lekker eigen en divers geluid. Veel eigen werk, maar hier en daar propt men er ook een verskaliseerde versie van een rock- of popklassieker tussen. Veel verrassingen in petto dus!

 

SKANDAAL

Support komt van Skandaal. De band maakt een mix maakt van rauwe ska, rock, drum ‘n’ bass, reggae, electro en hiphop. Met een strakke pompende ritmesectie, scheurende gitaar, dansbare elektronische sounds, melodieuze blazerssectie en gevatte Nederlandstalige meezingteksten maken ze van iedere optreden een knallend feest.

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
ZA 7 JUL 2018
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
02:00

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event