loading

SOKONINARU

Informatie Collapse

Voorverkoop
14,00
Deur
16,50
Datum
ZO 10 FEB 2019
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
01:00
Genre
Tickets kopen

Op zondag 10 februari staat Japanse band Sokoninaru in De KF. Met hun experimentele rock en metal en scheurende gitaren met keiharde riffs zijn ze al een tijd bezig de wereld te veroveren. De volgende stop; Vlaardingen!

SOKONINARU

De band uit Osaka, Japan heeft met hun hit ‘Te No Hira De Oduru’ al meer dan een miljoen views te pakken. Ze hebben de afgelopen jaren hun best gedaan om Japan en Taiwan te in te pakken met hun dynamische mix van mannelijke en vrouwelijke vocalen, gedreven door trashende progressieve rock met een vleugje metal, punk en hardcore. Wereldwijd krijgt Sokoninaru lof van critici en fans. In Japan hebben ze al veel zalen uitverkocht, wat ze met hun Europese ook hopen te doen.

 

A MILLION STRONG

Voorprogramma A Million Strong is een samensmelting van genres als alternative, grunge en postrock met invloeden van bands als Soundgarden, 30 Seconds to Mars en Killing Joke. Een dodelijk trio uit de regio Amsterdam. Eigen geluid, eigen nummers en inmiddels flink wat shows achter hun naam. Na de release van de singles ‘Death by Reason’ en ‘Lemon’ in 2014 komt begin 2019 de EP ‘Being Great For You’ uit.

https://www.youtube.com/watch?v=_QP9tl06tSU

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event