loading

SOUNDS OF SEATTLE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.50
Deur
€ 8.00
Datum
ZA 3 NOV 2018
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Seattle, dé stad waar de grunge geboren is. Begin jaren ’90 ontstonden er bands als The Posies, Nirvana, Soundgarden en Pearl Jam. De nieuwe stroming was een revolutie in de wereld van toen en de schokgolf heeft zijn effecten nagelaten, merkbaar tot op de dag van vandaag. Sounds of Seattle neemt je mee op een trip terug naar die tijd.

Op zaterdag 3 november staat de band na vijf jaar voor de allerlaatste keer op het podium. Dit belooft dus een zeer speciale show te worden!

Sounds of Seattle brengt een waardige ode aan de namen van weleer. Denk aan Foo Fighters, Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden en Alice in Chains. Ook artiesten als Jimi Hendrix, Macklemore en Queensryche zullen de revue passeren.

Geen Seattle-tributeband is compleet zonder een echte Seattleite natuurlijk. Muzikant Johnny Smokes, zelf dus afkomstig uit The Emerald City, was op tour voor zijn nieuwe solo-album in Nederland toen het idee ontstond om een Seattle tributeband op te richten. Na enkele telefoontjes was de band snel gevormd. Oefensessies en enkele biertjes volgden: de klik was evident en de band geboren. Sindsdien heeft Sounds of Seattle regelmatig in Nederland en daarbuiten gespeeld.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event