loading

SPACEJAM

HIPHOP, TRAP EN UNDERGROUND TUNES FROM OUTER SPACE

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 2 FEB 2024
Open
19:30
Start
19:30
Verwacht Einde
00:30
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen

SpaceJam is hét feest dat de ruimte laat trillen op de dikste hiphop, R&B, trap en Amerikaanse underground tunes! Op vrijdag 2 februari wordt het podium gevuld met live acts die je naar outer Space brengen en DJ’s die de avond vullen met non-stop beats. Are you ready for takeoff?

SPACESTATION
Spacestation is veel meer dan een muzikale groep; het is een symfonie van diverse talenten die samenkomen om een unieke stijl en geluid te creëren, het draait allemaal om het bouwen van een eigen ‘Space’: Een creatieve plek waar artistieke visies tot leven komen. In deze ruimte lijkt geen afstand te groot, want de leden van Spacestation richten hun blik op de sterren en de maan, waar grenzeloze mogelijkheden liggen.

Spacestation heeft eerder onder andere op het Unlimited Zomercarnaval gestaan, de finale van Fanatics gehaald in Villa Thalia, op het Get Loose festival gestaan én het voorprogramma van Ares verzorgd.

BENOIT-GABRIËL KASONGO 
Benoit-Gabriël kasongo de creatieveling die rap en zang combineert in een dansbaar en mainstream jasje. Hij hanteert diverse stijlen zoals drum & bass, trap, 2step en jersey club. Met zijn sterke refreinen en vatbare bars creëert hij een goeie vibe met veel energie.

MÀVCASE
Heb jij een brede muzieksmaak en ben je ook altijd opzoek naar nieuwe, frisse artiesten voor in je Spotify lijst? Dan is Màvcase zeker iemand om te checken. Deze artiest gaat met een eigen, unieke stijl te werk en probeert luisteraars te voorzien van good vibes, zijn zogenaamde ‘vitamine M’. Met een goed gevulde show met zowel bangers als chill tracks heeft hij voor iedere mood en hiphop-liefhebber wel een tune paraat. Je kunt hem kennen van zijn nieuwste plaat “AMBIANCE” waarmee hij in 2023 door het land tourde. Ben jij ready voor de “CATASTROFA” ?

Informatie

Voorverkoop
€ 7.50
Deur
€ 10.00
Datum
VR 2 FEB 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
19:30
Start
19:30
Verwacht einde
00:30
Genre
Hiphop/ Rap
Tickets kopen
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event