loading

STEF CLASSENS

Informatie Collapse

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
VR 27 MRT 2015
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Op vrijdag 27 maart staat de winnaar Stef Classens van het derde seizoen van de tv-talentenjacht “De Beste Singer-songwriter van Nederland” in De KF. Samen singer-songwriter Channah!

Na zijn overwinning heeft Stef Classens al verschillende grote optredens gehad. Hij stond onder anderen in de voorprogramma’s van Jaqueline Govaert en Tangarine. Ook heeft hij al op verschillende festivals gestaan, zoals Sziget, Songbird en The Brave. Stef vertelt met zijn muziek een persoonlijk verhaal waarmee hij iedereen weet te bereiken

De singer-songwriter heeft zijn liefde voor muziek mee gekregen uit het gezin waarin hij opgroeide. Sinds zijn jeugd komt hij al in aanraking met de zang van zijn vader en het gitaarspel van zijn moeder. Dit motiveerde hem om zelf ook in de muziek door te gaan. In zijn jeugd maakt hij al  kennis met artiesten zo uiteenlopend als AC/DC, Bob Dylan en Simply Red. Aan het Rock City Insitute in Eindhoven rondde hij een opleiding af in de richting singer-songwriter. Klinkt als: Ben Howard en Ed Sheeran.

De support komt van niemand minder dan Channah!Ze is blond, bloedmooi, rijdt op een motor en zingt. Maar als we naar enkele recensies van haar  honderden gegeven optredens kijken, zingt ze niet alleen. Nee, Channah verbaast, ontroert en raakt. Channah Persfoto 1Zo schreef  3voor12:Als je als singer-songwriter het gemoed van de luisteraars kunt bespelen,  al vanaf de eerste noten, kun je meer dan mooi zingen alleen.”

Al van jongs af aan is Channah beïnvloed door muziek. Thuis draaiden haar ouders vaak platen van Bob Dylan, Leonard Cohen, Johnny Cash en Neil Young. Iconen die later haar persoonlijke helden zijn geworden. Zij studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam, volgde muziekwetenschappen en Engels aan de Universiteit van Amsterdam en volgde een jaar masterclasses bij Complete Vocal Insitute in Kopenhagen. Een muzikale achtergrond die Channah’s stijl en performance hebben gevormd. Tussen Adele en Feist en tussen Coldplay en Fink groeide haar eigen, unieke geluid. In 2009 verscheen Channah’s EP, getiteld No Way Back, waarvoor zij het titelnummer samen schreef met Anouk. En dat was het ook, no way back! Want op 2 december 2013 bracht zij haar debuutalbum ‘Syrup & Rain‘ uit met bijdragen van Niels Geusebroek en Sandy Dane.

Onze nieuwsgierigheid heeft ze al gewekt, en samen met Stef Classens kan dit niet anders dan een bijzondere, fijne avond worden.

Tot maart!

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement. Veel plezier!

Informatie

Voorverkoop
10,00
Deur
12,00
Datum
VR 27 MRT 2015
Locatie
KROEPOEKFABRIEK
Open
20:30
Start
21:00
Tickets kopen

http://open.spotify.com/user/stefclassens

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event