loading

STENCHTOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
5,00
Deur
7,00
Datum
VR 11 OKT 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

Na het afscheid van Maybee, kunnen we nu een reünie aankondigen van een Vlaardings product. De laatste keer dat Stenchtown live te bewonderen was, is ondertussen al meer dan acht jaar geleden. En deze avond belooft een feestje te worden. 

Hoe komen ze er toch op? Het begon allemaal toen Ben van Hamburger Bookings zich realiseerde dat hij binnenkort dertig zou worden. Deze gelegenheid vraagt om een speciaal en uniek feestje, zo vond hij. Niet veel later ontstond er contact tussen Ben en een vroegere Vlaardingse grootheid op het gebied van Ska-reggea. Inmiddels is de reünie het een feit en zal Stenchtown na acht jaar weer samen komen. En dat op het podium van De Kroepoekfabriek!

In originele bezetting brengt Stenchtown een herfstzonnetje naar Vlaardingen. Herinneren jullie het Zomerterras en Et-Ska-Tera nog? Na vele optredens op festivals en shows gaan de mannen terug naar de gloriejaren. Wie herinnert zich de zomerse tunes ‘Colder than ice’, ‘Lucky Vibe’ en culthit ‘Skanking in the Dark’? Voor hen en alle anderen spelen ze vanavond voor het eerst (en wellicht het laatst) na jaren weer live!

Fat Angel
Helaas hebben De Skaggerz moeten cancelen vanwege een gebroken been bij de zanger. Maar wij zijn er van overtuigd dat er met Fat Angel een waardige vervanger is gevonden.

Na in 2004 te zijn begonnen als hardrockband, het rond 2006 over de soul-boeg te hebben gegooid heeft de band nu zijn ware feest identiteit gevonden. Fat Angel is een Gipsypunk band met duidelijk waarneembare Balkan invloeden uit Leiden. Op eerdere shows hebben deze 6 man bewezen een erg energieke live-band te zijn en zelf omschrijven ze zich, zoals het bij ware pikeys hoort als ‘a travelling fiesta’.
Onlangs bracht de band hun EP ‘Party Extravaganza’ uit en nu staat de band te popelen om dit materiaal te laten horen aan iedereen in en om Nederland. Zorg dat je vrijdag op tijd aanwezig bent om van hun eerste bezoek aan de Kroepoekfabriek een groot feest te maken! Wij zijn er klaar voor.

 

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert van Stenchtown, er kan om gevraagd worden. 

 

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event