loading

STRUNG OUT

'SONGS OF ARMOR AND DEVOTION' EU-TOUR

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 18.00
Deur
€ 20.50
Datum
WO 27 JUL 2022
Open
20:30
Start
21:00
Genre
Punk
Rock
Tickets kopen

De Zuid-Californische punkband Strung Out is al bijna 30 jaar samen, maar dat zou je niet zo gauw zeggen als je naar het in 2019 uitgebrachte album Songs of Armor and Devotion luistert. Op 27 juli 2022 doet de band in De Kroepoekfabriek aan tijdens hun Europa-tour.

Dit betreft het verplaatste concert van (oorspronkelijk) 28 juli 2021.

Strung Out

Strung Out werd in 1989 opgericht in Simi Valley, Californië. De oorspronkelijke formatie bestond uit zanger Jason Cruz, gitaristen Jake Kiley en Rob Ramos, basgitarist Jim Cherry, en drummer Adam Austin. Strung Out is al decennia lang een steunpilaar van het punkcircuit en staat bekend om de mix van razendsnelle punkrock en krachtige metalgitaren. Met 9 studio-records en 3 EP’s en hebben ze de eerste generatie skatepunkers en talloze bands sterk beïnvloed.

Songs of Armor and Devotion

Als je naar Songs of Armor and Devotion hebt geluisterd zonder dat je Strung Out kent, weet je waarschijnlijk niet dat de band uit Californië al bijna 30 jaar samen is – dat zegt wat over de intensiteit en frisse energie van deze 13 nummers. Geproduceerd door Cameron Webb, die achter het roer stond van Agents of the Underground uit 2009, is het een album dat bruist van dezelfde pit die de band aan het begin van hun carrière had toen frontman Jason Cruz nog een tiener was. Maar het album laat ook  maar die ook laat zien hoe ver de vijf mannen zijn geëvolueerd als songwriters, muzikanten en mensen.

 

Line-up

Collapse
STRUNG OUT
STRUNG OUT

Stil going strong, zelfs na 30 jaar. De So-Cal skatepunkers hebben al meer dan 9 albums en 3 EP's op de naam staan en behoren tot de punkgoden op deze aarde.

REIS DOOR DE TIJD - OUD EN NIEUW
Vorige event
CHURCH OF CASH
Volgende event