loading

STRUNG OUT [ GEANNULEERD ]

'SONGS OF ARMOR AND DEVOTION' EU-TOUR

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 18.00
Deur
€ 20.50
Datum
WO 27 JUL 2022
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
Tickets kopen

Dit concert is helaas geannuleerd. Strung Out heeft besloten om de gehele Europatour te cancelen en daarmee ook het optreden in De Kroepoekfabriek. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gesteld en krijgen hun geld terug. Je leest hier een statement van de band.

“To all our European fans we regret to announce that we will be postponing our summer European tour plans indefinitely. With the constant threat of Covid and the war in Ukraine, it has become increasingly more difficult for bands to tour over seas these days. And we are no exception. We have made a conscious decision to wait out the storm a bit and focus on family anad new music. We sincerely hope you understand. Thank you and we hope to see you all very soon under better circumstances.”

 

De Zuid-Californische punkrockband Strung Out is al bijna 30 jaar samen, maar dat zou je niet zo gauw zeggen als je naar het in 2019 uitgebrachte album Songs of Armor and Devotion luistert. 

Strung Out

Strung Out werd in 1989 opgericht in Simi Valley, Californië. De oorspronkelijke formatie bestond uit zanger Jason Cruz, gitaristen Jake Kiley en Rob Ramos, basgitarist Jim Cherry, en drummer Adam Austin. Strung Out is al decennia lang een steunpilaar van het punkcircuit en staat bekend om de mix van razendsnelle punkrock en krachtige metalgitaren. Met 9 studio-records en 3 EP’s en hebben ze de eerste generatie skatepunkers en talloze bands sterk beïnvloed.

Songs of Armor and Devotion

Als je naar Songs of Armor and Devotion hebt geluisterd zonder dat je Strung Out kent, weet je waarschijnlijk niet dat de band uit Californië al bijna 30 jaar samen is – dat zegt wat over de intensiteit en frisse energie van deze 13 nummers. Geproduceerd door Cameron Webb, die achter het roer stond van Agents of the Underground uit 2009, is het een album dat bruist van dezelfde pit die de band aan het begin van hun carrière had toen frontman Jason Cruz nog een tiener was. Maar het album laat ook  maar die ook laat zien hoe ver de vijf mannen zijn geëvolueerd als songwriters, muzikanten en mensen.

 

Antillectual

Antillectual uit Nijmegen mixt melodieuze energie met een sociaal-kritische boodschap. Met een unieke combinatie van gejatte riffs en geleende songtitels zijn ze wereldwijd de vaandeldragers voor de Europese punkrock. Antillectual’s muziek is te beschrijven als melodieus, intelligent en urgent; vergelijkbaar met Rise Against en Bad Religion, beïnvloed door ‘90’s skate punk, ‘00’s emo en ‘10’s orgcore. Met tours door Europa, Noord-Amerika, Brazilië, Rusland en Japan heeft de groep heel de wereld gezien!

MAYBE NOT

MAYBE NOT is een skate-core punkband uit Amsterdam. Ze spelen pittige, energieke, pakkende punkrock beïnvloed door de jaren 90’s skate punk en 80’s hardcore punk. Afkomstig uit verschillende landen en verschillende achtergronden, bracht Amsterdam deze vier leden van MAYBE NOT samen om een band te vormen met maar één doel: punkrock spelen voor de wereld.

Line-up

Collapse
STRUNG OUT
STRUNG OUT

Still going strong, zelfs na 30 jaar. De So-Cal skatepunkers hebben al meer dan 9 albums en 3 EP's op de naam staan en behoren tot de punkgoden op deze aarde.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event