loading

Sunday Sun | JACK FRIDAY

Informatie Collapse

Voorverkoop
6,00
Deur
8,00
Datum
VR 24 MEI 2013
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
02:00
Tickets kopen

De ideale soundtrack voor zorgeloze en zonnige dagen met tijdloze popliedjes om verliefd op te worden. Dat is Sunday Sun! Deze heren maken liedjes met aanstekelijke melodieën en herkenbare teksten, die doen denken aan Tom Petty, Crowded House en The Shins. De meerstemmige zang kan daarbij zeker de goedkeuring van The Beach Boys wegdragen.

Sunday Sun bestaat uit vier jonge veteranen die elk hun sporen hebben verdiend bij acts als RudyQ en Laura Jansen. Ze vonden elkaar in de gezamenlijke liefde voor korte en bondige liedjes met inhoud, die spontaan een lach op gezichten toveren, maar zich ook nestelen in het hart. De eerste single ‘Highly Respected Rebel verleidde 3FM al om Sunday Sun te bekronen met de titel ‘Serious Talent’.

Support is Cancel Your Weekend, dat met scheurende gitaarsolo’s, een onbreekbare ritmesectie en een uniek stemgeluid niet in één hokje te plaatsen is. Zoals 3voor12 eens treffend schreef: ‘Catchy en fris. Cancel Your Weekend verklaart het weekend voor geopend.’

Jack Friday
Deze vrijdag is het weer Jack Friday! De gezellige maandelijkse borrel ter ere van de heer Jack himself! Bovendien maak je kans op een prachtige gitaar met Jack paintjob. Heb je nog lootjes van vorige maand, dan moet je er zeker bij zijn, want je maakt alleen kans als je aanwezig bent tijdens de trekking. Dus kom naar De Kroepoekfabriek en laat je trakteren door Jack. Because you earned it!

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event