loading

SUPERHELDEN

Informatie Collapse

Voorverkoop
0,00
Deur
0,00
Datum
ZA 16 NOV 2013
Open
20:30
Start
20:30
Verwacht Einde
01:00
Tickets kopen

Vlaardingen hecht veel waarde aan de inzet van vrijwilligers en ziet met name jonge vrijwilligers als ware helden. De vrijwillige inzet van jongeren is belangrijk voor de stad, nu en in de toekomst. Daarom investeert Vlaardingen in de kwaliteit en de kwantiteit van vrijwilligers, zodat de stad nu én later kan bouwen op een goed aanbod van vrijwilligers in alle soorten en maten. Speciaal voor jonge vrijwilligers organiseert het Servicepunt Vrijwilligers een zogenaamde superheldendag waarop Vlaardingse vrijwilligers van twaalf tot dertig jaar worden beloond. Ben jij of ken jij vrijwilligers onder de dertig in Vlaardingen? Schrijf je/ze dan in voor ‘Superhelden’. Een avond met feest speciaal voor jonge vrijwilligers. De superheldendag vindt plaats op zaterdag 16 november in De Kroepoekfabriek. Je mag ook je vrienden mee uitnodigen. Deelname is gratis. Er is plek voor honderd vrijwilligers, dus stuur snel een mailtje naar [email protected] en geef aan met hoeveel mensen jij komt!

Superheldendag
Zo ziet de avond er ongeveer uit:

20.30 uur – ode aan de superhelden
21.00 uur – optreden live band Earcandy
22.30 uur – groepsfoto
23.00 uur – DJ MAX (bekend van het Zomerterras)

Aanmelden
De superheldendag is voor Vlaardingse vrijwilligers van twaalf tot dertig jaar. Deelname inclusief drie drankjes is gratis. De vrienden die je uitnodigt hoeven ook geen entree te betalen, maar wel hun drankjes.

Tot ziens op de superheldendag op zaterdag 16 november 2013 vanaf 20.30 uur in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Check www.facebook.com/vlaardingsesuperhelden.

BABY BELUSHI OP HET STADSSTRAND
Volgende event