loading

SY-KI ALBUMRELEASE

ALBUMRELEASE MET FUTURISTIC BEDROOMPOP

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 5.00
Deur
€ 7.50
Datum
ZA 24 FEB 2024
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht Einde
23:30
Genre
Dance/ EDM
Alternative & indie
Pop
Singer- songwriter
Tickets kopen

Op zaterdag 24 februari viert SY-KI de release van haar debuutalbum in De Kroepoekfabriek! Deze jonge artiesten maken ‘Futuristic Bedroompop’; een mix van alternatieve pop en triphop. Naast de show van Sy-Ki staan ook Alysha Deanne & Gedaante op de line-up van deze avond om het feestje compleet te maken. 

SY-KI
Tara Thomas maakt sinds 2018 Futuristische bedroompop vanuit haar slaapkamer en nu wordt het tijd om deze muziek live met de wereld te delen. Na een aantal singles en optredens in onder andere Capsloc, Bird en Annabel brengt SY-KI op 23 februari haar eerste album uit. SY-KI, ofwel Psyche, refereert naar de Griekse Godin van de ziel en geest. Ze laat zich niet begrenzen in experimentaties en luistert naar haar eigen ‘Psyche’, waardoor elk nummer de echte SY-KI sound bevat.

Tara mixt alternatieve pop en triphop tot futuristische bedroompop. Ze is geïnspireerd door artiesten als Massive Attack, Slowdive en Caroline Polachek. Live wordt ze aangevuld door bandleden Alex van Rijsewijk (keys/vocal), Ana Hernández Barrera (bass, synth bass, vocals, VJ) & Edward Smith (guitar)

ALYSHA DEANNE
Alysha Deanne is een Vlaardingse singer-songwriter met een grote liefde voor soul. Ze maakt muziek met een warme, volle sound door pop en soul te mixen met een jazzy, dromerig randje. Voor fans van Cleo Sol, Olivia Dean of Lianne La Havas. Alysha haalt inspiratie uit de natuur, poëzie en contact met mensen. Haar doel is om met muziek mensen te raken en inspireren door verhalende nummers te schrijven.

GEDAANTE
Gedaante (Daan de Koning) is een vrije geest en artiest die zijn weg heeft gevonden om dit muzikaal te uiten. In zijn muziek maakt hij een mix van Nederlandse indiepop, reggae & alternatieve hiphop. Door deze verschillende smaken in de blender te gooien creeërt hij een unieke sound & lyrics. De teksten bevatten woordspelingen over diepzinnige onderwerpen, op zoek naar ‘inner peace’ in een wereld vol chaos. Met zijn eerste single ‘In De Fik’ zal hij het artistieke zaadje planten, zodat zijn ‘Groene Vingers’ de vruchten kunnen plukken wanneer de ‘Timer’ afgaat. Gedaante haalt zijn inspiratie uit artiesten als Alborosie, Seeed & Ares.

Informatie

Voorverkoop
€ 5.00
Deur
€ 7.50
Datum
ZA 24 FEB 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:00
Start
20:30
Verwacht einde
23:30
Genre
Dance/ EDM
Alternative & indie
Pop
Singer- songwriter
Tickets kopen

JAZZ IN TOWN FESTIVAL OP HET STADSSTRAND
Volgende event