loading

T3KNOLOGY

Informatie Collapse

Voorverkoop
3,00
Deur
3,00
Datum
ZA 10 JAN 2015
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:00
Tickets kopen

In de nacht van zaterdag 10 januari barst het tweede teknofeest getiteld T3knology uit zijn voegen in De Kroepoekfabriek. Met o.a. Baroef a.k.a. Les Enfants Sages (FR).

T3knology is hét nieuwe tekno concept in Rotterdam en omstreken. Een feest dat is bedacht om alle tekno liefhebbers – te weten: zij die het gevoel kennen om voor een mooi stapeltje speakers te staan – bij elkaar te brengen .

Op zaterdag 10 januari is het dan ook tijd voor je broodnodige portie zinloos geluid, tijdens T3knology in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. De T3knology crew is vastberaden om het publiek  flink te laten genieten en brengt speciaal voor deze gelegenheid Barouf aka Les Enfants Sages vanuit La France naar Vlaardingen .
Verwacht een set van maar liefst twee uur, 100 procent hardware.

Deze avond wordt sowieso de beste tekno die er te vinden is, op een rijtje gezet.
De line-up:
Barouf  Enfants Sages  (Neurotrope Records)
Nektar p.l.u.r (Teknomads)
Neuroclown (Legalsoundsystem)
Rampenstampenrood  (RSR Records)
FrankenTek vs dr.Scare A Medic (Multisounds Events)

————————————————————————
PARTY INFO
Om toch een beetje in de spirit van de ‘free party’  te blijven, zal De Kroepoekfabriek worden omgetoverd tot een gezellig aangekleed festijn. Met een stempel (te krijgen bij de entree) kun je gewoon naar buiten en binnen. Het deurbeleid is zeer relaxt. Toegang vanaf 16 jaar… De entree bedaagd een kleine 3 euro, garderobe (verplicht) bedraagt 1 euro. Oh ja, en om teleurstelling te voorkomen: vergeet niet je legitimatie mee te nemen.
10726322_1567546870133073_616494924_n

 

ROUTE/VERVOER
De Kroepoekfabriek is het best te bereiken met het OV. Station Vlaardingen Centrum ligt op slechts 400 meter afstand (3 minuten lopen). Wanneer je station Vlaardingen Centrum komt uitgelopen, moet je het spoor oversteken wat zich aan je rechterzijde bevindt. Loop richting de blauw/witte brug. Ga hier naar links en, wanneer je de brug over bent, ga gelijk naar rechts. Je loopt nu de dijk af. Ga tenslotte naar links: De Kroepoekfabriek bevindt zich aan je rechterhand.

De Kroepoekfabriek is ook goed te bereiken met de auto. Parkeren in de directe omgeving is gratis. Hoewel er ruim voldoende parkeerruimte voorhanden is, moet je er wel rekening mee houden dat met name op vrijdag- en zaterdagavonden parkeerplaatsen schaars kunnen zijn. Rijd je met navigatie? Hier nogmaals het  adres: Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a 3134 KG, Vlaardingen

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!

 

 

MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event