loading

TALK OF THE TOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
WO 24 SEP 2014
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

TALK OF THE TOWN

Talk of the Town Credits Ton Delfos

Een terugkerende talkshow met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muzikale acts! Het poppodium wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren.

Talk of the Town is er voor betrokken Vlaardingers tussen de 15 en 115 jaar die zich interesseren voor actualiteit, muziek, cultuur en politiek. Maar ook ondernemers, politici en ambtenaren die nieuwsgierig zijn naar lokale meningen zijn welkom.

DEZE DERDE EDITIE

  • Host Rutger van Houwelingen
  • Het vervolg van de Canon van Vlaardingen
  • Stand-up Comedy
  • Live Muziek van De Jeneverneuzen o.l.v. Casper van Hattum
  • Rubriek Politiek
  • De Cultuuragenda
  • Weer een geniale column van Ghostwriter Michel Reinders
  • En nog veel meer!

Deze editie van Talk of the Town wordt de allereerste Community Lovers Guide Vlaardingen aan de burgemeester uitgereikt, boordevol stoere projecten van leuke Vlaardingers die met elkaar zich inzetten voor Vlaardingen. Dezelfde burgemeester wordt geinterviewd over zijn plannen voor de stad. Ook doen zes jonge raadsleden mee aan het politie spel ‘Rad van Fortuin’. Stadsarchivaris Harm-Jan Luth gaat in op de Slag bij Vlaardingen tijdens de terugkerende Canon van Vlaardingen. Tussendoor is het podium voor jong comedy talent Nick Donders. Er is een cultuuragenda en er volgt weer een column van Ghostwriter Michel Reinders, spannend, prikkelend. De muzikale omlijsting is in handen van Casper van Hattum & friends en als vaste prik is het gastheerschap in handen van Rutger van Houwelingen.

Lees hier de column terug van De Ghostwriter, naar aanleiding van de eerste editie!

Informatie

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
WO 24 SEP 2014
Locatie
DE KROEPOEKFABRIEK
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht einde
00:00
MOLLY PARDEN OP HET STADSSTRAND
Volgende event