loading

TALK OF THE TOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
GRATIS
Deur
GRATIS
Datum
WO 21 JAN 2015
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

Op woensdag 21 januari is er weer een kersverse editie van KF’s enige echte eigen terugkerende talkshow: TALK OF THE TOWN!

Wederom met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muzikale acts! Het poppodium wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren.
Benieuwd? Hier alvast een filmpje van een eerdere editie.

Dus… na het eten, klein stukje DWDD kijken, en na de ‘TV Draait Door’ richting De KF, voor je eigen Vlaardingse versie!!! Met o.a. een interview met Chiem Van Houweninge die de wereldtour van Armin van Buuren als regisseur en cameraman in beeld heeft vastgelegd, DJ’s Nino en Frankie over hun succes als organisatoren en DJ’s, Cees Oosterom over de veranderingen in de jeugdzorg aan tafel met 2 medewerkers die er dagelijks mee te maken hebben, live muziek (!), een uitleg over de politieke softdrugsdiscussie in Vlaardingen, de cultuuragenda, een frisse blik op de geschiedenis van Vlaardingen door Harm Jan Luth en ik ben ook weer stiknieuwsgierig naar de live column van Michel Reinders!!! En na afloop (rond 21.30u) kan je nog lekker een drankje doen en even napraten met elkaar.
Om 19.30 uur gaan de deuren open. Zou zonde zijn als je dit (gratis) spektakel mist!

Talk of the Town is er voor betrokken Vlaardingers tussen de 15 en 115 jaar die zich interesseren voor actualiteit, muziek, cultuur en politiek. Maar ook ondernemers, politici en ambtenaren die nieuwsgierig zijn naar lokale meningen zijn welkom.

tOtt
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event