loading

TALK OF THE TOWN

Informatie Collapse

Voorverkoop
-1,00
Deur
-1,00
Datum
VR 26 JUN 2015
Open
19:30
Start
20:00
Verwacht Einde
00:00

Op vrijdag 26 juni is er weer een kersverse editie van KF’s enige echte eigen terugkerende talkshow: TALK OF THE TOWN!

Op vrijdag 26 juni is het weer tijd voor Talk of the Town! Dé live talkshow van Vlaardingen, waar je een avond beleeft vol muziek, gezelligheid, goede gesprekken en een fijne sfeer. De talkshow heeft deze keer als rode draad: de toekomst van Vlaardingen.
– In een Canon laat stadsarchivaris Harm-Jan Luth je samen met verschillende artiesten, zoals onze stadsdichter Look J Boden en rappers Dima en DonnieKapo, op literaire en muzikale wijze zien waarom we zo trots kunnen zijn op onze Haringstad!
– We gaan in gesprek over de toekomst van Vlaardingen. We zijn natuurlijk super trots op onze stad, maar het lijkt erop dat we steeds meer gaan samenvoegen met Schiedam en Maassluis. Hoe zien we dit voor ons? Waar gaan we winkelen, en waar drinken we onze biertjes? En hoe blijft Vlaardingen nog echt Vlaardingen als we straks één grote stad zijn? Onze host gaat in gesprek met trendwachter Maurice Specht, met raadsleden van de drie steden én met u.
– Ook in de toekomst: een plek voor cultuur! De Stadsgehoorzaal zou gaan sluiten, maar alles wijst erop dat er vanaf september een nieuw programma aanbod komt, onder leiding van De Kroepoekfabriek en Kade 40. Wat kunnen we hiervan verwachten?
– Onze huisband De Jeneverneuzen zorgt voor muzikale omlijsting
– De Ghostwriter Michel Reinders sluit de avond af met een pakkende, live geschreven, column!
– Met een optreden van Abby Lies!

Benieuwd? Hier alvast een filmpje van een eerdere editie.

Talk of the Town is er voor betrokken Vlaardingers tussen de 15 en 115 jaar die zich interesseren voor actualiteit, muziek, cultuur en politiek. Maar ook ondernemers, politici en ambtenaren die nieuwsgierig zijn naar lokale meningen zijn welkom.

TALKOFTHETOWN ALGEMEEN

 

 

 

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event