loading

TEKNATION

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.50
Deur
€ 4.50
Datum
VR 30 OKT 2015
Open
22.00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Het is alweer tijd voor echte underground tekno in De Kroepoekfabriek!
P.L.U.R. Events presenteert TeKNation.
 De eerste editie gaat direct van start met een vette line-up van echte tekno helden waaronder Spootnik, Nektar en Rinse. Speciale licht- en geluidsvoorziening zijn gegarandeerd aanwezig! Hou je dus maar goed vast, want we gaan gelijk vol gas!  

Let op: minimumleeftijd 16 jaar. ID verplicht bij binnenkomst voor allen.

RINSE (live) 
Rinse heeft eigenlijk geen introductie nodig. In zijn begintijd met Acid Anonymous heeft hij als ware audioactivist de tekno muziek in Nederland helpen groeien. Rinse tourt tegenwoordig met zijn unieke liveset door heel Europa. Hij blijft met zijn onmiskenbare sound een uniek en grensverleggend artiest.

SPOOTNIK 
Er zijn maar weinig artiesten die muzikaal zo breed georiënteerd zijn, dat ze nagenoeg alle stijlen aan kunnen, maar bij Spootnik is dit zeker het geval. Spootnik is de drijvende kracht achter RettekeTekno en begint nu zelfs zijn fanbase naar het buitenland uit te breiden, zoals dit jaar tijdens de FuckParade in Berlijn.

NEKTAR
Nektar zal een speciale Mental Tek set neer gaan zetten. De diepe Mental Tek sound zal je naar de plek vooraan bij de speakers lokken. Je bent dus gewaarschuwd, want je gaat helemaal op in zijn muziek en je zintuigenlijke waarneming kan hierdoor verstoord raken. Maar vind je dat helemaal niet erg, of heb je hier juist veel ervaring mee? Neem dan zeker deel aan dit unieke en exclusieve geluidsexperiment!

DISSOLVEMENT
Dissolvement is een rasartiest van het eerste uur, die met het welbekende Duracel soundsystem de nodige kraakpandjes uit zijn voegen heeft laten knallen. Naast draaien en produceren heeft hij zijn steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van teknomuziek in Nederland en het uitdragen van de freetekno gedachte. Dissolvement is een ultieme gangmaker, waar je altijd een Tekno-set van grote muzikale klasse kunt verwachten.

MENGEL MOES
Mengel Moes is een van de leden van BÆNG, een van de meest vernieuwende sound systems van dit moment. Mengel Moes valt op door een briljante platenkeuze en door de goede opbouw van zijn set. Met strakke overgangen weet hij dankzij een feilloze timing keer op keer weer een nieuw, opzwepend ritme in te luiden. Verwacht dus een gevarieerde en hypnotiserende set die je geen moment zal vervelen.

NOONIE
Noonie is een nieuw en snel opkomend Teknotalent. Hij heeft lokale roots en is dus geen onbekende in Vlaardingen en omgeving. Hij krijgt de eer om met zijn ongenadige beats de geboorte van TeKNation in te gaan luiden. Kom vroeg en mis zijn unieke openingset niet, want dan doe je jezelf echt te kort.

Gebruik maken van de Rabo-Korting?

  • Maak (via ticketverkoop) een account aan en geef even door aan ons via [email protected] dat je account is aangemaakt.
  • Wij markeren dan je account als Rabo-klant.
  • Vervolgens kun je je ticket met de Rabokorting online bestellen.
  • Er kan één keer per persoon per evenement Rabo-korting worden verstrekt.
  • Wanneer je voor een evenement meerdere kaart(en) zonder Rabokorting erbij wilt bestellen, is dit wel mogelijk.
  • Neem natuurlijk wel je pinpas mee naar het evenement.
  • Veel plezier!
JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event