loading

TEKNATION

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 4.50
Deur
€ 4.50
Datum
ZA 23 APR 2016
Open
22:00
Start
22:00
Verwacht Einde
04:30
Tickets kopen

Zaterdag 23 april komt er weer tekno terug naar De Kroepoekfabriek! Met gevestigde namen als Ultramars en Dissolvement, maar ook jong talent als B24M & D323K. Dit beruchte feestje klinkt als een hoop gehoorbeschadiging en versleten schoenzolen wanneer het eind van de nacht nadert. 

Ook deze Teknation zijn weer de beste tekno artiesten voor jullie samengesteld. Met een mooie mix van nieuwe en oude garde staat er een gevarieerde line-up klaar. Met onder andere UltraMars van Mars Assault Records/NHC. En dankzij de echte tekno grootheden zoals Dissolvement, Nektar, Spoonik en Kev AA weet je eigenlijk al dat je alleen maar goede sets kunt verwachten. Er is op het kleine podium natuurlijk ook plaats gemaakt voor jong talent. B24M & D323K brengen hun unieke live-set te gehore, en dat is zeker een aanrader. Een moederlijk advies die je niet als een vieze onderbroek in een hoek zou moeten gooien. Want missen is naast de pot pissen.

LINE-UP:

-> ULTRAMARS

-> DISSOLVEMENT

-> KEV AA

-> NEKTAR

-> SPOOTNIK

-> B24M & D323K

 

De sound support en algeheel luidsprekergeweld wordt door FUBAR verzorgd. Makuro zal de visuals op lichtsnelheid voorbij laten vliegen. De video registratie van de sets wordt door Delic Crew geregeld, die het hele feest live zullen gaan streamen op hun website.

 

JEAN JACQUES OP HET STADSSTRAND
Volgende event