loading

THE COLD STARES (USA) + VAN TASTIK

SOUTHERN HARDROCK, BLUES EN ROCK 'N ROLL

Informatie Collapse

Voorverkoop
€ 14.00
Deur
€ 16.00
Datum
VR 3 MEI 2024
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht Einde
23:30
Genre
Metal & rock
70's
80's
Tickets kopen

Op vrijdag 3 mei speelt Amerikaanse southern hardrockband The Cold Stares in De Kroepoekfabriek. Het powertrio mixt southern en hardrock met blues en rock ’n roll tot een moderne vintagesound. Zie het als een Cream of Led Zeppelin van nu.

THE COLD STARES

De afgelopen tien jaar hebben The Cold Stares als duo de wereld rondgereisd en het publiek weggeblazen met strakke, zinderende liveshows die hun kale, gitaar-en-drums-opstelling verloochende. Sindsdien is de band gegroeid en hebben ze een bassist toegevoegd. Hiermee hebben ze zich het klassieke powertrio-geluid eigen gemaakt waarmee ze zijn opgegroeid en een nieuw album gemaakt dat in maart 2023 uitkwam: ‘Voices’. Dit album is opgenomen in slechts twee dagen met producer/engineer/mixer Mark Needham (Taj Mahal, The Killers, Imagine Dragons, Walk the Moon, Fleetwood Mac). Met dit album komt The Cold Stares nu voor het eerst naar Europa, waarvan de show in De Kroepoekfabriek de enige clubshow in Nederland is.

VAN TASTIK

Tijdens jaren van rondzwerven over de wereld speelde VAN TASTIK op verschillende festivals en verscheen hij in een aantal indie films. Zo speelde hij op BBC Live, Sniester Festival en het Eden festival én werd hij door het Britse Radio WigWam uitgeroepen tot Best Classic Rock Act van 2021. Op 3 mei is het aan hem de eer om de zaal op te warmen voordat The Cold Stares het podium in De Kroepoekfabriek betreedt.

 

Line-up

Collapse
THE COLD STARES
THE COLD STARES

The Cold Stares is een Amerikaanse southern hardrockband. Het powertrio mixt southern en blues met en hardrock en heeft hiermee een moderne vintagesound gecreëerd. Zie het als een Cream of Led Zeppelin van nu.

Collapse
VAN TASTIK
VAN TASTIK

VAN TASTIK’s blues-achtige muziek is tegelijkertijd melancholisch en energiek. Met “een stem die energie oproept vanaf de eerste noot” verbindt hij in zijn eentje een zaal vol blues liefhebbers door zijn authenticiteit, muziek en humor in te zetten. Daarbij nodigt hij het publiek uit deel te nemen aan een reis door de energieke setlist die deze one-man band ten gehore brengt!

Informatie

Voorverkoop
€ 14.00
Deur
€ 16.00
Datum
VR 3 MEI 2024
Locatie
De Kroepoekfabriek
Open
20:30
Start
21:00
Verwacht einde
23:30
Genre
Metal & rock
70's
80's
Tickets kopen

LOS METALLICOS, RENEGADE BANDITS + SKJØR
Volgende event